Een trouwe partner? Bij deze drie sterrenbeelden heb je de meeste kans

trouw sterrenbeeld

Nu niks meer zeker lijkt, kunnen de sterren ons misschien wel een handje helpen. Daten is immers in deze periode moeilijker dan ooit. Vraag daarom meteen eens naar de geboortedatum van je toekomstige partner. Deze drie sterrenbeelden zouden namelijk het meest trouw blijven.

Lees ook:
Written in the stars: zoveel serieuze relaties zul je hebben volgens je sterrenbeeld

Sterrenbeelden trouw

Ja we weten, er is heel wat meer nodig om de vonken te laten overspringen. Maar als je al de loyaliteit in kunt schatten van je date op basis van zijn of haar sterrenbeeld, is dat alleen maar mooi meegenomen. Daarom hier de drie meest trouwe star signs op een rijtje.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De Maagd is het eerste sterrenbeeld waarbij je moet zijn. Waarom? Nou, niet alleen zijn deze personen heel gevoelig, tegelijkertijd zijn ze ook ontzettend sterk. Wanneer het goed zit met iemand, zullen ze niet snel opgeven en willen doorzetten. Problemen in de communicatie hoef je ook niet te verwachten: de Maagd heeft het hart op de tong. In een relatie wil deze perfectionist alles geven en zal je dan ook trouw blijven.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Zeg je Boogschutter, dan zeg je onafhankelijk. Dit sterrenbeeld kan uitstekend dingen van een afstand bekijken, máár heeft ook wel een grote valkuil. Ze zijn maar wat bang om fouten te maken in de liefde. Een slippertje zal dus niet snel gebeuren en ook de Boogschutter is een trouwe hond in een relatie.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Een Waterman laat dingen liever maar gewoon gebeuren, dan actief de liefde te zoeken. Het loopt zoals het loopt en zo niet, dan heeft het niet zo moeten zijn. Hoewel dit de voornaamste instelling is, betekent dat niet dat dit sterrenbeeld de kans op ware liefde zomaar weg wil gooien. De Waterman zal alles op alles zetten om een diepe connectie niet kwijt te raken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Beautify | Beeld: Istock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!