Sterrenbeeldromantiek

wetenschap liefde

Waterman
De Waterman is een sociaal persoon. Hij houdt ervan om veel mensen om zich heen te hebben. Zodra de Waterman iemand op het oog heeft, kan hij er helemaal voor gaan. Hij zal zijn verovering steeds weer verrassen. Watermannen staan bekend om hun creativiteit. De Waterman is wel iemand die geheimen heeft. Hij heeft dus iemand nodig die door hem heen prikt. Ook kan een Waterman niet zonder intimiteit en goede gesprekken.

Ram
Een Ram is gepassioneerd en vurig. Met een Ram is het nooit saai. Ze staan bekend als grote flirts. Toch heeft de Ram wel eens moeite om een relatie te zien als ‘samen zijn’. Hij kan vooral erg veel met zichzelf bezig zijn. Een Ram gaat recht op zijn doel af en laat pas los als hij beet heeft. Hij zal er dus alles aan doen om de man of vrouw van zijn dromen te veroveren. Maar helaas, zodra de buit binnen is, kan de Ram snel verveeld zijn.

Kreeft
De Kreeft is een initiatiefnemer op het gebied van de liefde. Hij is een eerlijke en echte gentlemen, maar kent ook zijn passionele momenten. Romantiek is voor een Kreeft een speciaal bereide maaltijd of een avondje relaxen op de bank. De Kreeft voelt zich thuis in een warm en gezellig huis en hij wil dat zijn partner daar ook aan bijdraagt. De Kreeft is best romantisch: als hij tot over zijn oren verliefd is, dan geeft hij je het gevoel alsof je het centrum van het universum bent!

Steenbok
De Steenbok stort zich niet zomaar in een relatie. In zijn achterhoofd kun je hem horen denken: Is dit alles wat er is? Steenbokken vinden het eng om zich helemaal over te geven in een relatie en hebben daardoor een beetje bindingsangst. Maar er is ook goed nieuws: want als de Steenbok de ware liefde heeft gevonden, dan gaat hij er helemaal voor. De Steenbok is dan een kei in het bedenken van romantische toekomstplannen. En hij zal er alles aan doen om die dromen uit te laten komen!

Tweelingen
De liefde is als een spel voor de Tweelingen. Ze zijn niet zomaar tevreden: als ze ook maar een beetje twijfelen aan hun relatie, zullen ze op zoek gaan naar een ander. Als Tweelingen erg verliefd zijn, zorgen ze goed voor hun partner. Een relatie met een Tweelingen zal veel hoogte- en dieptepunten kennen. Tweelingen zijn grappig en ze houden ervan om gezellige en vrolijke dingen te ondernemen. Veel Tweelingen houden van avontuur: ze zijn dol op reizen en het ontdekken van nieuwe dingen.

Leeuw
Leeuwen zijn een beetje egoïstisch als het om de liefde gaat. Ze vinden zichzelf een belangrijk persoon en willen dat er goed voor hun gezorgd wordt. Daar tegenover staat dat zij zelf ook veel liefde kunnen geven. Leeuwen zijn zeer gepassioneerd; de vonken spatten ervan af! Ze zijn sterke personen met een eigen wil. Leer je net een Leeuw kennen, dan kan het zijn dat hij je test, zodat hij weet of je wel of niet bij hem past.

Weegschaal
“Make love, not war” is een zin die de Weegschaal typeert. Hij bewaart de lieve vrede en houd niet van ruzie maken. Weegschalen zijn erg gevoelig voor romantiek! Weegschalen zouden het liefst een relatie willen met iemand waaraan ze zich optrekken. Met iemand van wie ze veel kunnen leren en die hen leert de perfecte lover te zijn.

Vissen
De vissen is een echte dromer. Hij houdt van romantiek en leeft dikwijls in een fantasiewereld. De Vissen is spiritueel. Hij straalt iets uit wat moeilijk te omschrijven is, maar waar veel anderen voor vallen. De vissen is dus een beetje mysterieus. Hij is ook een beetje bang voor de liefde, maar zal zich er toch door laten vervoeren als het zover is.

Boogschutter
Boogschutters hebben een goed ontwikkelde intuïtie. Hierdoor zien zij direct met wat voor persoon ze te maken hebben. En dat is handig in de liefde! De boogschutter is erg gesteld op zijn vrijheid. Hierdoor kan hij het lastig vinden om zich te binden. Om die reden is voor de Boogschutter vaak de beste manier om eerst een vriendschappelijke relatie met iemand op te bouwen voor hij zich in het liefdesavontuur stort.

Schorpioen
De schorpioen houdt van uitdagen, ook in de liefde. De Schorpioen is erg sexy als hij verliefd is. Maar hij kan ook erg jaloers uit de hoek komen. Vaak weet de Schorpioen niet wat hij wil: hierdoor heeft hij vaak een relatie met goede en minder goede momenten. Schorpioenen gaan voor de uitdaging, ze willen dat een relatie spannend blijft.

Stier
Lief zijn, dat is wat de Stier wil. Hij is een echte romanticus; je verovert hem met een stralende lach, champagne en rozen. Je maakt hem blij met complimentjes maar ook met grote en dure cadeaus. De stier is namelijk materialistisch en houdt van zekerheden in het leven. Hij is erg loyaal en trouw voor zijn partner.

Maagd
De Maagd zal een relatie blijven analyseren. Hij neemt een relatie uiterst series en houdt niet van flirten met anderen. Hij is een echte romanticus en als iemand hem liefde geeft, dan geeft hij dat zeker terug. Hij weet heel goed hoe hij zijn partner speciaal kan laten voelen. De liefde komt langzaam op gang bij de Maagd, maar zal daarna een steeds diepere betekenis krijgen.