Stijlvol & Slim: Goedkoop trouwen

geroosterde venkel

Goedkoop trouwen klinkt eigenlijk erg cheap. Toch heeft het budget weinig met jullie bruiloft te maken.  Een “goedkope bruiloft” kan stijlvoller én origineler dan een bruiloft van € 60.000 zijn. Het zijn juist de kleine dingen die jij en je gasten van een bruiloft onthoudt, oftewel: het gaat om de details!

De persoonlijke en kleine dingen maken een bruiloft juist speciaal en dat is ook wat jullie gasten altijd zullen onthouden! Niet alleen budget tips, maar ook hoe je juist met kleine dingen een groots effect kunt krijgen.

Budget Tip 1:
Goedkoop trouwen betekent geen saaie bruiloft…
Juist niet! Kies voor een bruiloft met een thema. Dit is nog niet zo gebruikelijk in Nederland, maar wel zo slim.

Je wilt natuurlijk dat iedereen jullie bruiloft herinnert. Door te kiezen voor een thema kun je besparen op de decoratiekosten. Met een thema bruiloft heb je veel minder nodig, terwijl het des te meer opvalt. Ideaal toch?

Vind een stijl die je tot in de puntjes doorvoert van de trouwkaart tot de tafeldecoratie. Een leuk idee is om een bepaald motief te kiezen zoals streepjes of vlinders. Kies vervolgens een kleurenschema zoals rood-wit. Als je eenmaal voor een thema gaat is het makkelijker kiezen omdat je precies weet of iets wel of niet bij jullie thema past.

Budget Tip 2:
Nieuw, hip & helemaal crisisproof: De DIY Bruiloft.
Of te wel “Do It Yourself Bruiloft”. Je kunt veel geld besparen als je zelf aan de slag gaat voor jullie dag. We bedoelen hier niet het knutsel pruts werk, maar leuke originele dingen waarmee je je bruiloft stijlvol en trendy maakt. Denk aan het maken van trendy tafeldecoraties, leuke accessoires voor je bruidsmeisjes, noem maar op!

Meer weten over de DIY bruiloft? Klik HIER

Wil je meer slimme budgettips? Kijk op ThePerfectWedding.nl