Succes op Tinder? Stel deze profielfoto in!

geroosterde venkel

Dat de datingapp Tinder wereldwijd inmiddels een groot succes is, mag geen geheim meer zijn. Maar wat vinden vrouwen nou echt leuk om mee om de vinger gewonden te worden. Inderdaad, cupcakes! En dus ging Lee Breslouer onder het alter ego Connor Cupcake kijken of hij hierdoor meer succes zou hebben op Tinder.

En inderdaad, het had succes. De man nam zelfs een nepaccount op Facebook en maakte een cupcake met daarin een foto erin getekend. “Als ik iets weet van heteroseksuele vrouwen, is het wel dat ze van mannen houden. Ze genieten van hun gezelschap. Sommige trouwen er zelfs mee. Maar vrouwen hóuden van cupcakes. En wat ik verder nog weet, is dat single vrouwen op Tinder zitten”, schrijft hij op Thrillist, de blog over zijn avonturen als Connor Cupcake.

Hij vervolgt zijn succesverhaal. “Met deze twee dingen in mijn achterhoofd, creëerde ik een account op Tinder dat geen enkele vrouw zou kunnen weerstaan: een gezicht van een man getekend op een cupcake.” Het leverde Breslouer meerdere dates op, waarbij hij met eentje zelfs verder ging dan handje vasthouden.

Breslouer gaf wel toe dat hij veel meer aandacht kreeg als cupcake dan dat hij als zichzelf poseerde op andere datingsites. Of hij als Connor Cupcake of als zichzelf naar de dates toeging, is niet bekend.

We vragen ons af of vrouwen met een cupcake-profielfoto ook meer aandacht van mannen krijgen… Wat denk jij?

 

Bron: BuzzO