‘Swingen kan pas als je een sterke vertrouwensband hebt opgebouwd’

swingen

In VIVA 41 publiceerden wij een artikel over bezoekers van de Kamasutrabeurs. Omdat hierin informatie stond die verkeerd is overgekomen, volgt hier een rectificatie.

Op de Kamasutrabeurs is van alles te ontdekken. Simone (37) en haar vriend brachten voor het eerst een bezoekje aan het swingerscafé.

Waarom het swingerscafé?
“Ik vind het leuk om te zien hoe zoiets in z’n werking gaat. Op een beurs als deze word je toch nieuwsgierig gemaakt naar dingen waar je zelf geen ervaring mee hebt. Een kijkje nemen kan altijd.”

Hoe denk je over swingen?
“Hoewel er nogal een taboe op ligt, heb ik er geen problemen mee. Ik denk dat het wel spannend kan zijn. Voor sommige stellen is het gewoon als een avondje uit met iets extra’s. Niets mis mee, toch?”

Ook iets voor jullie?
“Eerlijk? We zijn het swingerscafé zo snel mogelijk weer uitgerend. Het is niets voor ons. Mijn vriend en ik zijn pas vier maanden samen en we zijn nog niet toe aan dat soort dingen. We hebben genoeg aan elkaar. Ik denk dat swingen pas mogelijk is als je als stel een sterke vertrouwensband met elkaar hebt opgebouwd.”

Beeld: iStock

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.