Talk dirty to me!

dirty talk

Waarom zou je aan vieze praatjes beginnen?
Het voegt iets extra’s toe aan je seksleven, dat jij, als keurige vrouw, zulke dingen zegt. Als je seksleven enigszins ingedut is, zul je zien dat een paar geile woordjes hem weer wakker schudden!

Hoe begin je eraan?
Het werkt het beste om eerst even te oefenen met dirty talk. Bedenk wat je zou willen zeggen en zeg dat een paar keer hardop. Oefen ook je dirty talk-stem, die is namelijk lager en zachter dan je normaal praat.

Wat zeg je dan?
Voor de beginnende dirty talker is het wellicht aan te raden om het bij zinnen van één of twee woorden te houden. Dus iets als: Oh, lekker of harder, dieper, sneller, oh en dan de naam van je minnaar. Origineel? Nee joh, het gaat er ook niet om wát je zegt, maar dat je iets zegt!

Als je je dan zekerder voelt kun je dit natuurlijk uitbreiden tot volledige zinnen als: Oh, ik vind het heerlijk als je me zo neukt, beft, vingert enz. Laat je fantasie de vrije loop.

Vanavond meteen even uitproberen!
Iedereen wil graag bevestiging, en je zult zien dat je minnaar na het horen van deze kreten nog meer zijn best doet om jou te behagen!