8 tekenen dat hij je leuk vindt

Tekenen dat hij je leuk vindt

De datefase kan behoorlijk wat vraagtekens oproepen: Vindt hij je nou leuk, of niet? Voor de twijfelkonten: acht tekenen dat hij je leuk vindt.

Regelmatig contact

De hele dag met elkaar whatsappen is geen must maar er is wel volop contact. En hij verdwijnt niet ineens dagenlang van de radar. Als hij je leuk vindt, merk je dat aan de contactfrequentie. Eenrichtingsverkeer is niet oké. Oh ja, en hij contact je niet alleen na middernacht…

Interesse

Hij wil weten hoe het met je gaat, wat er in je leven gaande is en stelt vragen. En hij onthoudt het als er iets belangrijks voor je op de planning staat.

Easy goings

Er is geen haast met sex en hij geeft aan je beter te willen leren kennen. Als je zijn interesse hebt, is het voor hem geen probleem de sex nog even uit te stellen. Het laat zien dat hij meer van je wil dan alleen je lichaam.

Wat jij wil…

Hij vindt er misschien helemaal niets aan maar als jij gek bent op musea gaat hij met je mee. Simpelweg omdat jij het leuk vindt en hij je graag met een lach op je gezicht wil zien.

Tijdsmanagement

We zijn allemaal druk met ons werk en sociale leven maar een man maakt tijd voor je als hij je graag wil zien. Komt hij plotseling met excuses om niet af te kunnen spreken? Behandelt hij je als een optie of als een prioriteit? Actions speak louder than words…

Jouw tijd is belangrijk

Hij is op tijd als je een afspraak met hem hebt, vraagt je niet op het allerlaatste moment mee op een date en laat je niet zitten. Wil hij je zien dan houdt hij een afspraak niet vaag.

Real talk

Leuk hoor zo’n nieuwe hippe bar maar als de muziek keihard staat is het vrij lastig om een fatsoenlijk gesprek te voeren. De plekken waar hij je mee naartoe neemt, zeggen iets over zijn intenties. Gaat het hem om meer dan je lichaam dan spreekt hij (ook) op rustige plekken met je af.

Nog een date?

Hij wil niet dat je door een ander wordt gekaapt en laat merken dat hij je ziet zitten. Tijdens een date aangeven dat hij je graag weer wil zien of hints laten vallen over een volgende afspraak, is veelbelovend.

Beeld: 123RF