Tekenen dat je een happy single bent

happy single

De halve wereld zit in een relatie of is op zoek naar een levenspartner. Jij niet. Je vindt het wel even prima dat single zijn. Sterker nog: je bent een happy single!

Dwarsliggen

Dat tweepersoonsbed helemaal voor jezelf! Elke avond word je weer gelukkig als je de zeesterpositie aanneemt in bed. Niet omdat je dat zo’n lekker standje vindt, maar gewoon omdat het kan. De ruimte! En waarom zou je ook willen delen?

Geen keuzestress

Of je er nu voor kiest om wel mannen te zien, of niet… als je ervoor gaat, geniet je zonder verwachtingen en verplichtingen. Misschien zijn er wel meerdere mannen in je leven. En nee, daar voel je je totaal niet schuldig over. De behoefte om te kiezen heb je niet. Met de een heb je veel lol, met de ander heb je de meest geweldige sex. En je ziet ze wanneer jij daar zin in hebt. Zonder verwachtingen.

Egotrippen

Het draait even helemaal alleen om jou. Nou ja, soort van dan. Nu maak je keuzes waarbij je puur van jezelf uitgaat. In je eentje backpacken doe je toch minder snel in een relatie. Maar ook de kleine dingen zoals thuis even met niemand anders rekening hoeven te houden. En als je stelletjes ziet, ben je blij dat dit momenteel niet jouw situatie is.

Bomvolle planning

Je sociale leven is drukker dan ooit. Je agenda staat vol met vrienden, feestjes en good times. Je bent eindelijk veel aan het sporten. Je ziet je familie ook nog regelmatig. Alsof je uberhaupt tijd zou hebben voor een relatie…

Casual is wat de klok slaat

Je moet niet denken aan een man die langdurig blijft hangen. Als je je ineens op een daadwerkelijke date bevindt, of als je merkt dat een man serieus wordt, haak je af. En die friend with benefits is ook iemand waarmee je jezelf niet in een relatie ziet. Dat maakt deze situatie ook zo ideaal voor je. Lusten zonder lasten.

Happy single!

Eerlijk is eerlijk: het geluk druipt van je af. En dat ziet je omgeving ook. Je bloeit op. Je lacht, je hebt plezier in het leven. Mensen halen het niet in hun hoofd om je te vragen of je het niet eens tijd wordt voor een relatie, je ziet er veel te gelukkig uit.

Me-time

Je hebt er geen moeite mee om tijd alleen door te brengen. Je bent blij met jezelf en weet je prima te vermaken als je geen gezelschap hebt. Sterker nog: je geniet van de momenten alleen. Verliefd worden, van je roze wolk donderen en relatieperikelen komen over een tijdje wel weer. Voor nu gaat het even alleen om jou.