Telefoonsex 2.0: iets voor jou?

geroosterde venkel

Telefoonsex kan een spannende manier zijn om je relatie op afstand levendig te houden. Maar lang niet iedereen is er even goed in!

Misschien klap je op het moment suprême wel helemaal dicht of voel je je ongemakkelijk als je aan het koude mobieltje aan je oor moet vertellen welke fantasieën je graag zou willen uitvoeren of wat voor sexy kleding je op dat moment aan hebt.

Sexy Tales

No worries, er komt mogelijk een oplossing aan. Initiatiefnemers van de nieuwe telefoonservice Sexy Tales  maken telefoonsex  flirty en onvoorspelbaar voor iedereen, op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Zelfs als je partner even niet beschikbaar is!

Keuzemenu

Het werkt zo: gebruikers bellen het systeem en spreken tien korte boodschappen in voor de ‘Choose your Own Adventure’-sexfantasie. Het systeem maakt er een verhaal van met verschillende opties en uitkomsten. Gebruikers kunnen kiezen voor een voorgeprogrammeerde reeks of een eigen fantasie.

De ontvanger belt zelf, op ieder gewenst tijdstip, een privénummer om de sexy boodschap te beluisteren. Via diverse keuzemenu’s kan hij of zij vervolgens zelf de afloop van het verhaal bepalen.

De makers van Sexy Tales verwachten dat veel stellen de service ook voor de lol zullen uitproberen, maar ze geloven dat veel geliefdes uiteindelijk de smaak te pakken zullen krijgen.

 

Bron: Daily Mail – Beeld: Sexy Tales