9x waarom we na aflevering 10 nog lang niet klaar zijn met ‘Temptation Island’

temptation island

O, wat was aflevering 10 van ‘Temptation Island’ weer heerlijk. We kunnen nu niet meer wachten tot De Grote Confrontatie volgende week. Bestaat er een afkickkliniek voor mensen met een after-temptationdip?

  1. What’s up met deze verleiders? Ze worden allemaal verliefd. Plotseling lijkt het nog niet eens zo’n gekke plek om op zoek te gaan naar de ware.
  2. Lisa heeft het over ‘ex Merijn’ alsof het al maanden uit is. Herbert zegt tegen Saartje dat ze ‘al vanaf het begin gedatet’ hebben, alsof ze al maanden met elkaar gaan. De deelnemers zijn niet alleen hun reputatie maar ook hun tijdsbesef daar volledig kwijtgeraakt. TIEN dagen guys, het zijn TIEN dagen.
  3. We vonden Parastoo in het begin nogal bitchy, maar ze lijkt toch gevoel te hebben. En we geven haar groot gelijk: Niels, toon één gezicht in plaats van meerdere. En ga anders lekker in de badkamer slapen.
  4. Waarom hangen er eigenlijk geen camera’s in de badkamer? Naakt kunnen ze toch ook gewoon blurren?
  5. Afgelopen week kwam het nieuws dat ‘Temptation Island’ per direct stopt omdat een deelnemer (lees: Lisa) een rechtszaak heeft aangespannen. Thank God: het was 1 april. Dat hadden we anders écht niet getrokken.
  6. Heeft Ken zijn gitaar standaard in zijn broekzak zitten of zo?
  7. Jefferson tegen Natasja: “Ik kies je altijd, tot ik sterf.” Een paar uur – en vast en zeker een paar cocktails – later: “Jeffie houdt van tieten, zo groot.” Als de buit eenmaal binnen is…
  8. Merijn hoopt dat hij op de dreamdate de Lisa te zien krijgt die hij kent. Nou Merijn, we verklappen vast: dat ligt er maar net aan of het beelden zijn waarop ze door heeft dat de camera loopt.
  9. NEEEEE, Jolien leek zo braaf en lief!  Dat ze met Karim gaat is één ding, maar dat ze ook twee gezichten heeft… Is nu echt niemand te vertrouwen?

Lees ook:

Alle juicy roddels rondom de deelnemers van ‘Temptation Island’
9x waarom aflevering 9 van ‘Temptation Island’ ons wist te choqueren’
11x waarom aflevering 8 van ‘Temptation Island’ BY FAR de beste tot nu toe was

10 gedachten tijdens aflevering 7 van ‘Temptation Island’