Temptation Island hype: ‘Verleiders krijgen 10.000 euro voor een wip’

temptation island

‘Waarom zou je in hemelsnaam meedoen aan Temptation Island?’ Dat is de vraag die al een aantal seizoenen blijft rondzweven in de lucht. De koppels doen vaak mee omdat het ‘de ultieme relatietest’ is. De singles? Die willen gewoon een gratis vakantie. Of staat er wat anders tegenover?

Why oh why?

De reden dat de jonge koppels meedoen aan Temptation Island is vaak omdat één van de twee wat goed te maken heeft. Maar zeg nou eerlijk, als je vriend iets goed te maken of te bewijzen heeft, is een deelname aan Temptation Island niet the way to go. Voor de verleiders en verleidsters wordt al snel gezegd dat ze meedoen voor de faam. Maar ook dan zijn wij geneigd om te denken: er leiden meerdere wegen naar faam. Dus, hoe steekt de vork nu echt in de steel?

Angela geeft antwoord

Tv-recensent Angela van het Algemeen Dagblad lijkt het antwoord te weten. Althans voor de singles. ‘Ik heb onlangs iemand leren kennen die was benaderd om verleider te worden. Ook al zei Rick Brandsteder vorig jaar dat de singles niet meer krijgen dan een gratis vakantie, er wordt gewoon grof voor betaald.’ Maar hoevéél krijgen ze er dan voor betaald?

Wat kost dat?

Ook daar heeft Angela een antwoord op: ‘3.000 euro voor een zoen, en voor het in bed krijgen van een vrouw krijg je 10.000 euro.’ Hm, dat is wel interessant. Benadrukt Angela hier dat het gaat om ‘het in bed krijgen van een vrouw?’ Hoeveel zouden andersom de vrouwen betaald krijgen wanneer ze een bezette man in bed krijgen? Zou de prijs hoger liggen om vrouwen in bed te krijgen omdat deze doorgaans – in Temptation Island – wat moeilijker zijn? Zo veel vragen!

Bekijk het hele fragment van Angela hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

 

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.