Als dat maar goed gaat: broer van Temptation’s Roger doet heftige uitspraken over deelname broertje

Het nieuwe seizoen van Temptation Island start op donderdag 14 februari om half 9 bij RTL 5 met een dubbele aflevering. En voor wie een Videoland-abonnement heeft hebben we éxtra goed nieuws: daar verschijnt namelijk op 14 februari een driedubbele aflevering!

We zijn pas twee (voor Videoland-kijkers 3) afleveringen ver en toch zijn Roger en Laura al uitgeroepen tot het Tim en Debráááh-koppel van Temptation Island 2019Hij straalt veel ongemak en schijnheiligheid uit, zij komt over als een bang muisje dat amper een woord durft te zeggen. Nu gooit de oudere broer van Roger wat extra olie op het kampvuur.

Secret temptation

De veertien jaar oudere halfbroer Jackson heeft sterke twijfels over de deelname van Roger. Hij wist überhaupt niet dat zijn broertje meedeed aan het programma. Pas toen Roger al terug was van het Eiland der Verleiding, hoorde Sugar – zoals de voormalig bokskampioen in België beter bekend staat – van het hete avontuur van zijn broertje.

‘Ik ga eerlijk zijn: had je mij op voorhand verteld dat je zou meedoen, ik had het jou afgeraden. Maar ik hoorde het pas toen je al terug was.’ Het was overigens niet zo dat Roger het niet wilde vertellen, maar hij moest zijn deelname geheimhouden van de makers van het programma.

Niet kraken, Roger!

Maar Jackson/Sugar windt er geen doekjes om: ‘Weet je, de Osei Bonsu’s… Wij zijn een speciaal ras. Als we iets willen, dan doen we het ook. Als je toch kraakt, dan ben je geen Osei Bonsu in mijn ogen. Ik hoop dus dat hij volhoudt.’ Dat zijn ferme woorden van de oudere broer. Verder totaal geen pressure, hè Roger.

Inmiddels vragen een hoop kijkers zich af waarom Roger en Laura eigenlijk meedoen aan de ultieme relatietest. Tegenover Het Laatste Nieuws legt Roger uit: ‘Die regeltjes van ons – dít mag niet als ik er niet bij ben, dát mag niet na een bepaald uur… Dat is eigenlijk niet normaal. Een relatie zou zonder die regeltjes moeten kunnen. En dat was dan ook ons voornemen.’

Wij zijn benieuwd!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.