10 gedachten tijdens aflevering 6 van ‘Temptation Island’

temptation island

De zesde aflevering van ‘Temptation Island’ zit erop. De stellen kregen wederom beelden van hun partners te zien tijdens het kampvuur en dat levert bijzondere televisie op…

  1.  Jefferson liet zich masseren onder de douche. Een sarcastische Lize: “Hij had waarschijnlijk een probleem met zijn handen waardoor hij zelf niet kon douchen.” Heerlijk.
  2. Niels denkt dat Parastoo hem echt leuk vindt. Haha, dream on.
  3. Herbert vindt Joliens interesse in vrouwen best geil, maar nu begint hij zich toch zorgen te maken dat ze lesbisch wordt. Gelukkig heeft hij naast Saartje ook Merijn, die best een koppel met hem wil vormen.
  4. Niels had bij het vorige kampvuur al moeite met de beelden, terwijl Rosanna niets uitspookte. En dan denkt hij dat het met zijn gedrag nog wel goedkomt?
  5. Na een verwerkingsproces van ongeveer een halfuur denkt Rosanna dat het een teken van God is dat ze aan ‘Temptation Island’ meedoet. Wtf?!
  6. Zou het niet fijn zijn als je in het echte leven ook meteen een hele serie rebounds had klaarstaan bij liefdesverdriet?
  7. Annelien vraagt aan Lisa of ze het niet vervelend vindt dat Merijn telkens  voor Pommeline kiest. Leuk geprobeerd:Lisa blijft ten alle tijden koel.
  8. En wij maar denken dat Merijn toch nog een keer de fout in zou gaan door het voorstukje waarin te zien is dat Lisa flipt, gaat het gewoon om Rosanna. Pfff.
  9. Jefferson gaat graag met oudere meisjes, want ze maken hem wijzer. Lijkt ons een strak plan, want hij kan nog wel wat wijsheid opdoen. Zo noemt hij Lize dom, maar wie was er ook alweer aan het droogneuken?
  10. Gaat nu écht iedereens relatie stranden, behalve die van Lisa en Merijn? We shall see…

Lees ook:

De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation island’ aflevering 5
De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation island’ aflevering 4
De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation island’ aflevering 3
De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation island’ aflevering 2
De grootste WTF-momenten tijdens het kijken van ‘Temptation island’ aflevering 1