No girls allowed: komen Timtation en Deborah tóch weer bij elkaar?

Mensen, mensen, mensen: we hebben nieuws. Hoewel het toch echt over en uit leek tussen ‘Deborah Leemans’ en Tim(tation), zijn de twee Temptation-sterren weer herenigd. Komt er toch nog huisje, tuintje, kindje?

Dat we den Tim dit seizoen ontzettend missen, staat vast. Want waar is die gele zwembroek, zijn belachelijke uitspraken – ‘Kijk, klimop is een plant en die wurmt zich overal tussen’ – en zijn spontane verliefdheid op iemand die hij net een paar dagen kent? Oh ja, en ‘No girls allowed, unless Deborah Leemans‘ natuurlijk.

Steuntje in de rug

In Louisa Laat Ze Weer Lachen gaat TLC-ster Louisa Janssen op bezoek bij mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Deborah laat weten dat het inmiddels alweer een stuk beter met haar gaat. ‘Ik sta veel steviger in mijn schoenen en veel zelfverzekerder dan een jaar gelden.’ Haar hart had de tijd nodig om te helen en dat heeft ze onder meer gedaan met hulp van een psycholoog.

Surprise

Maar ja, of deze verrassing van Louisa daar dan ook echt bij gaat helpen… Want ineens staat daar niemand minder dan: Tim. ‘Ik kom nog een keer sorry zeggen. Ik wil laten zien dat ik het echt meen’, probeert de Belg het nog een keer. ‘Ik heb een prachtig meisje laten vallen uit de dommigheid van mij.’ Deborah is compleet in shock en weet even niet wat ze moet zeggen. Op Instagram heeft ze laten weten dat ze nooit meer bij elkaar komen. Good for you, Debrah Leemans.


Bron: Boulevard | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!