Tinder plus, zou jij het gebruiken?

Tinder Plus

Een half uurtje flink aan het swipen op Tinder en dan ineens zie je een cutie naar de verkeerde kant van je telefoon vliegen. Geen paniek! Tinder Plus is je oplossing.

Als je single bent, is de kans groot dat je je weleens in de Tinder-vijver hebt gevist. Misschien ben je op dit moment wel actief op de app. Een van de grootste frustraties: per ongeluk iemand naar links swipen die je eigenlijk wel een hartje had willen geven. Crap! En wat doe je dan? Helemaal opnieuw beginnen? Die persoon –als de naam hebt gezien- op zoeken op Facebook? Neeee, dat is veel te stalkerachtig. Acceptatie is een must. Hoe zuur ook.

Mister Right

Nu is daar eindelijk een oplossing voor: de undo-knop. Onze hoop in bange Tinderdagen. Deze ‘premium’ versie van Tinder geeft je de mogelijkheid om iemand die je de verkeerde kant op hebt gekieperd terug te halen. Dus ook mensen die je per ongeluk een hartje had gegeven. Los van de undo-knop is er ook een paspoortoptie en kun je met Tinder de halve wereld over. Dus als je zin hebt om even in een andere wereldstad te gluren naar het mannenaanbod dan is dit je kans. New York, Londen, Parijs…

In de praktijk

Denise (25) installeerde onlangs Tinder Plus, wat zijn haar ervaringen? “Ik vind het een toffe update. Ik besloot hem te kopen omdat ik me verveelde op Tinder en ook met het Nederlandse aanbod mannen. Ik swipe behoorlijk veel en daardoor gebeurt het regelmatig dat ik iemand te snel weg heb geswipet. Ik heb de undo-button nu al wel gebruikt maar tot nu toe vielen de andere foto’s dan toch tegen waardoor ik ‘m alsnog geen hartje gaf.”

Empire state of mind

De mogelijkheid om wereldwijd te gluren vindt ze fantastisch! Denise: “Ik heb altijd al iets gehad met Amerikaanse mannen en dat wordt nu wel gevoed. Ik heb in een paar dagen aan mijn 60 Nederlandse matches, 70 Amerikaanse matches toegevoegd. Ik heb tot nu toe alleen nog naar mannen uit New York gekeken met Tinder Plus en ik kijk mijn ogen uit! Het valt me op dat de gesprekken met die mannen ook normaler zijn. Ik heb best wat Nederlandse mannen getroffen met wie het snel naar sextalk neigde, een enorme afknapper. Het is wel steeds een teleurstelling om tegen die New Yorkse mannen te zeggen dat ik niet in hun stad ben. Ze vinden het feit dat ik uit Amsterdam kom, wel heel interessant. Misschien is het tijd voor een date-vakantie!” De prijs van de update, 4,99 euro per maand, vindt ze wel wat aan de dure kant.

Heb jij Tinder Plus al uitgeprobeerd? Of zou je het overwegen?

Beeld: iStock