Tips voor betere winterseks

geroosterde venkel

Kortere dagen en dalende temperaturen zorgen ervoor dat we minder zin hebben in seks. Zodra je partner met zijn ijsvoetjes tegen je aankruipt, houd jij het al voor gezien. Met deze tips krijgen jullie ongetwijfeld weer zin in een hete vrijpartij.

Veel kleding
Mannen vinden je sexier in de winter. In de zomer heb je een hemdje aan waardoor mannen al kunnen zien wat jij in huis hebt. Tijdens de koude dagen kun je niet zien hoe iemand er zonder kleren uitziet. Ook is het zo dat hoe meer kleding je aanhebt, hoe meer zin hij krijgt om alles uit te trekken. Zo krijgen jullie het zeker warmer.

Hete truck
“Warme sensaties brengen het bloed naar de oppervlakte van de huid, wat de gevoeligheid verhoogt”, zegt Yvonne Fulbright, schrijfster van een boek over orgasmen. Blaas bijvoorbeeld warme lucht over zijn gevoelige delen, zoals zijn nek, oren, binnenkant van zijn dijen en penis.

Ook kun je een warme mok thee naast je bed neerzetten. Voordat je hem daar beneden gaat verwennen, neem je een slok. Zo is je mond lekker warm en zal hij zeker meer genieten. Een andere oplossing om opgewonden te raken is warm wrijven. Wrijf met jullie lichaamsdelen tegen elkaar en de temperaturen zullen snel stijgen!

Meer intimiteit tijdens seks
Kies tijdens de koude dagen voor de intieme standjes. Ga bijvoorbeeld lepeltje lepeltje liggen of laat hem je bevredigen terwijl hij bovenop ligt. Ook moet je je borsten in actie brengen. “Je borsten zijn gemaakt van klierweefsels, zodat ze warmte kunnen genereren als ze gestimuleerd worden of als ze tegen een warme huid worden aangedrukt”, vertelt seksexpert Lou Paget. Gebruik je borsten dus tijdens het voorspel. Ze geven jullie beiden extra spanning.

Seks op de droger
De droger maakt niet alleen je kleding droog en warm… Gebruik de draaiende droger als seksueel hulpmiddel. Ga er op zitten en laat je partner jou staand verwennen. “Je kunt je been over zijn schouder tillen om hem makkelijker toegang te geven”, zegt Yvonne. De warmte van de machine plus de trillingen zullen jullie zeker opwinden. Koud zullen jullie het in ieder geval niet meer hebben!