Een crush op Tony Junior? Je kunt je nu opgeven voor De Bachelor

Tony Junior bachelor

Vorige week werd bekend dat Tony Junior (31) op zoek gaat naar de liefde in De Bachelor. Denk nou niet dat je kansen al verkeken zijn: Videoland is nog naarstig op zoek naar  potentiële droomvrouwen voor de dj. 

Als je dol bent op panterprints en het geen probleem vindt dat je liefde als dj de hele wereld over reist, is Tony Junior je man. Of nouja, bijna dan, want je moet je nog wel even opgeven én in de smaak vallen tussen ongetwijfeld nog een hele rits andere leuke vrouwen. Peanuts.

Tekst gaat verder onder video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Alleen de real deal

Videoland is op zoek naar vrouwen die niet alleen crush hebben op Tony, maar ook bereid zijn zich volop in het avontuur te storten. Als je alleen zin hebt in een flirt met een BN’er is dit het moment om af te haken. De dj is namelijk op zoek naar de real deal. ‘Ik zoek een vrouw waar ik honderd mee kan worden.’ Zie je het voor je, jij als 100-jarige bij Tony achterop de panter Vespa? Of heb je een vriendin die heimelijk verliefd is op de dj? Opgeven kan dan hier.

Vergeet trouwens niet alvast wat voorwerk te doen als je je opgeeft en lees hier het interview dat we vorig jaar hadden met Tony: In bed met Tony Junior: ‘Ik ben nog steeds dat gekkie uit Utrecht’ (uit het magazine).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Videoland
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.