Toyboys & poema’s

geroosterde venkel

Tegenwoordig zijn het niet meer de oudere mannen, maar de oudere vrouwen die een groen blaadje aan de haak slaan. In Amerika hebben ze al de bijnaam ‘cougars’, oftewel poema’s, gekregen vanwege hun jacht op de jonge mannen. De trend begint al bij vrouwen in de dertig.

Waarom?
Oudere vrouwen schijnen aantrekkelijk te zijn voor de jonkies, omdat ze onafhankelijk zijn en meer levenservaring hebben. Vaak zijn ze op financieel vlak ook succesvoller.

Maar wat ziet een oude(re) vrouw in een jonge man die net zo goed haar zoon had kunnen zijn? Voor vrouwen staan jongere mannen garant voor meer plezier. Ze maken zich minder snel zorgen en genieten meer van het leven en van seks. Het schijnt ook dat een dertigjarige vrouw op hetzelfde seksuele vlak staat als een twintigjarige man.

Bekende toyboys en poema’s
In het land van de beroemdheden is het hebben van een toyboy al hartstikke hot. Bekende toyboy-lovers die meerdere keren met een ‘broekie’ zijn gesignaleerd zijn bijvoorbeeld Patricia Paay, Cameron Diaz en Madonna.

De 60-jarige Patricia Paay heeft al eerder gedate met de 31-jarige Remco Bastiaanse en nu lijkt ze het erg gezellig te hebben met de 27-jarige Nicky van Dam. Cameron Diaz (38) heeft relaties gehad met John Mayer (32) en Justin Timberlake (29). Madonna (52) was 8 jaar lang samen met Guy Ritchie (42) en schijnt nu al enige tijd een relatie te hebben met het 24-jarige Braziliaanse model Jesus Luz.

Voor vrouwen die op zoek zijn naar een toyboy zijn er inmiddels zelfs cursussen die je bijbrengen hoe je het beste een jonge man kunt versieren.

Wil je weten wie de bekendste toyboys zijn? Check dan hier de fotogallery!