Trouwen op luchthaven

geroosterde venkel

Hoe leuk en bijzonder, een Amerikaanse marinier en zijn verloofde zijn deze week getrouwd op de luchthaven van Reno-Tahoe, Nevada. De twee 19-jarigen waren elf maanden lang vele duizenden kilometers van elkaar verwijderd. Een half uur nadat de marinier terugkeerde uit Syrië trouwde het stel.

In eerste instantie was het idee om te trouwen op het vliegveld een grap. Toen Dylan Ruffer aan Madison Meinhardt vroeg wat zij aan zou trekken wanneer ze hem op zou gaan halen, opperde haar vader lachend om in een trouwjurk naar het vliegveld te gaan. Ruffer en Meinhardt zouden begin dit jaar trouwen, maar omdat de marinier onverwacht werd uitgezonden naar het Midden-Oosten kwam er roet in het eten.

Versierd

Meinhardt e-mailde drie weken geleden naar de luchthaven en liet weten dat ze ‘zo snel mogelijk’ wilden trouwen. De luchthaven van Reno-Tahoe bleek beschikbaar en in samenwerking met bedrijven werd ervoor gezorgd dat er onder meer een receptie, een dj, catering, een fotograaf en bloemen werden geregeld. De hal waar het stel trouwde was voor de gelegenheid versierd.

Bekijk hieronder de video.

“[customfield]zievideo[/customfield]”

Bron: CNN en KMVT