Het perfecte cadeau voor je BFF (of voor jezelf): de unicorn horn dildo

Is jouw beste vriendin gek van alles met pastel en unicorns? En leeft ze het liefst in een magische glitzy wereld? Dan is de unicorn horn dildo het perfecte cadeau voor haar.

Dat veel vrouwen geen genoeg kunnen krijgen van de unicorntrend is ook Geeky Sex Toys niet ontgaan. Daarom besloot het sexspeelgoedmerk in te springen op de rage en hebben ze misschien wel de meest magische dildo óóit gemaakt: de unicorn horn dildo.

De unicorn horn dildo is er in verschillende kleuren: pastelroze, lila en wit. Natuurlijk voorzien van een mooi glanzend laagje, want zowel kleur als gevoel moeten bijdragen aan een magisch hoogtepunt. Voor slechts $ 50,00 heb je ‘m in huis. Dus heb je nog geen cadeau voor je bff (of voor jezelf)?

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.

Bron Enfait | Beeld  Geeky Sex Toys, YouTube
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.