Urenlang orgasme

geroosterde venkel

Een lang intens orgasme dat willen we allemaal wel, maar urenlang is ook overdreven…

Een Amerikaanse vrouw is in het ziekenhuis beland omdat ze na een vrijpartij maar bleef klaarkomen. Drie uur later was de lol er wel van af. Liz en haar partner Eric vertellen hun bizarre verhaal in de TLC-documentaire Sex Sent Me to the ER. Het stel dook voor het werk nog even gauw de koffer in. Na de seks wilde Eric zich klaar gaan maken, maar het hoogtepunt van Liz bleef voortduren. De vrouw werd na een uur een beetje wanhopig.

‘Ik begon op en neer te springen om te kijken of dat zou helpen’, herinnert Liz zich nog goed. ‘Ik ging aan de wijn in de hoop dat mijn systeem daardoor zou kalmeren. Ik deed er alles aan om het orgasme een halt toe te roepen.’ Omdat het niet hielp, haastte ze zich samen met haar man naar de eerste hulp.

In het ziekenhuis werden de twee nagestaard en kregen ze een paar opmerkingen naar hun hoofd geslingerd, schrijft New York Daily News. Gelukkig was de climax van Liz drie uur na het begin dan eindelijk voorbij. Het koppel uit de buurt van Seattle wil niet dat hun volledige namen bekend worden.

Urenlang hoeft dan niet, maar een knallende: graag! Lees hier hoe.

Bron: BuzzO