Vagina versiering

vagina versieren

Zo schijnt een piercing door je clitoris ontzettend opwindend te zijn. Dit klinkt misschien geweldig maar er kleven een ook een aantal nadelen aan. Vaak is de clitoris niet groot genoeg om te piercen, maar als het toch lukt kan er een onherstelbaar gevoelverlies optreden.

Klinkt als je worst nightmare? Het is nog niet eens de enige reden om het niet te doen. Het voorhuidje van je clit kan namelijk ook te ruim of te krap zijn, waardoor de piercing nooit echt lekker zit. Een piercing die goed zit zorgt meestal voor een constante stimulatie. Dat klinkt fijn, maar echt, het kan ook héél irritant zijn!

Alternatieven
Als je op zoek bent naar iets tijdelijks om door geprikkeld te worden terwijl je gewoon rondloopt, kun je eens kijken voor vagina balletjes of minivibrators. Wil je toch graag een piercing daar beneden (veel vrouwen krijgen er een kick van om zichzelf daar te hebben versierd) dan kun je een piercing in de grote of kleine schaamlippen overwegen. De stimulatie mag daar dan wel wat minder zijn, het is wel een stuk minder risicovol!