Vajazzling

geroosterde venkel

Er is een nieuwe trend op vagina gebied: vajazzling, De vagina wordt bij vajazzling versierd met kleine schitterende kristalletjes. In beautysalons in Amerika kun je terecht voor een vajazzling behandeling voor een instant glamour gevoel down-under.

Een vajazzling behandeling
Eerst zal een schoonheidsspecialist je huid ontdoen van de haartjes. Met een brazilian wax is dit zo gebeurd. De beautyexpert lijmt de kristalletjes vervolgens een voor een op de huid. Je kunt kiezen voor swarovski kristalletjes of jezelf bedelven onder kleine diamantjes.

Waar komt vajazzling vandaan?
In New York zit een, inmiddels wereldberoemde, beautysalon Completely Bare, die de behandeling aanbiedt. Zij hebben genoeg voorbeelden voor de wat bescheidenere vrouw tot de meer extravagante vrouw.

Vajazzling verovert de wereld
In Australië en Japan kun je sinds kort ook terecht voor een vajazzling behandeling. Neem je man of vriend gewoon mee. Pejazzling oftewel vajazzling voor mannen is ook in opkomst!

De nuchtere Nederlander is nog niet helemaal onder de indruk van deze dazzling vagina mogelijkheden.Voordat een vajazzling behandeling in Nederland aangeboden wordt bij verschillende spa’s en beautysalons zul je het moeten doen met een vajazzling home set. Ook leuk!