Vakantiesex in eigen huis: 5 tips!

geroosterde venkel

Kunnen jij en je lief deze zomer niet op een romantisch tripje gaan? Geen zorgen! Je kunt nog steeds tropische vakantiesex hebben… maar dan thuis! Volg deze vijf stappen.

 1. Creëer een nieuwe locatie

Vakantiesex is zo veel beter omdat je allebei in een nieuwe, onontdekte omgeving bent. Thuis raken stellen snel in een sleur. Maak daarom van een kamer in het huis jullie persoonlijke toevluchtsoord. Transformeer de ruimte in een tropische locatie met veel hoge planten, natuurprints en bloemenmatjes. Om jullie paradijsje af te maken, verf je een uitzicht op de muur. Aloha!

 2. Sluit contact met de buitenwereld uit

Contacten van buitenaf kunnen je erg afleiden. Doe dus net zoals op vakantie en zet telefoons en andere digitale apparaten uit. Jij en je partner zijn nu even de enige op de wereld. Een cd met romantische muziek mag natuurlijk wel. Dat zorgt juist voor een extra sfeertje.

 3. Maak je bikini-klaar

Je kunt helaas niet bakken op het strand onder de vakantiezon. Werk dus aan een bruin kleurtje zodat je op je verleidelijkst uitziet. Ga bijvoorbeeld voor een zonnebankkuur. Als je minder tijd of geduld hebt, kun je met een zelfbruiningsspray een zomers kleurtje bereiken in vijftien minuten. Je zult er onweerstaanbaar uitzien in bikini!

 4. Kleed je in vakantiestijl

Op vakantie voel je je extra aangetrokken tot je partner. In een warm vakantieland heb je immers weinig kleding om het lijf. Kleed je dus net zoals je zou doen als op vakantie. Doe je kortste, meeste sexy jurkje aan. Je partner zal het er zo warm van krijgen dat je kleding niet lang aan blijft!

 5. Doe een rollenspel

Wil je het nog wat spannender maken? Speel dan een rollenspel met je partner. Bijvoorbeeld: jij bent alleen op vakantie en hij is een lokale inwoner die je maar al te graag een persoonlijke tour wil geven op het onbewoonde eiland… Of: hij is de rijke zakenman die stoom afblaast op vakantie en jij bent het kamermeisje…

Bron: YourTango