Valentijnscadeau nodig? Zoek niet verder

geroosterde venkel

Net een nieuwe relatie en Valentijnsdag staat voor de deur. Of ben je inmiddels al dik een jaar gesetteld en weet je nog steeds niet wat je moet geven? Bekijk ons suggesties op basis van relatieduur.

Korter dan 3 maanden :

Je bent net in een nieuwe relatie gestapt en hebt geen flauw benul wat je hem moet geven. Waarschijnlijk kom je er wel mee weg om niks te geven, maar straks heeft hij wél iets voor jou gekocht. AWKWARD! Speel op veilig en ga voor sokken, stropdassen, dvd’s en altijd goed chocola.

Sportsokken Nike / Sokken Tommy Hilfiger / Chocola + hamer / Stropdas /DVD’s: Penoza, Games of Thrones, Breaking Bad / T-shirt C&A

6 maanden :

Na 6 maanden is het dikke mik tussen jullie. Om de liefde te bezegelen kan je het beste gaan voor een persoonlijk cadeau. Je weet immers nu al zijn tweede naam. Houdt hij van koken? Ga dan voor een enorme knuppel pepermolen of ga voor gepersonaliseerde chocolaatjes of een heerlijk fles wijn.

 Persoonlijke chocolade cadeau / Maak je eigen wijnfles (HEMA) / Portomonnee / Knuppel pepermolen / scheerkwast

1 jaar of langer :

Na een jaar mag het wat uitbundiger. Zijn favoriete luchtje, manchetknopen of die horloge waar hij al maanden naar kijkt. Verras je liefje met echte mannendingetjes.

 Horloge Breil / Ipad Air / Koptelefoon / Parfum Jean Paul Gaultier / Manchetknopen / Speakerset

Zie je bovenstaande cadeautjes niet zitten? Ga dan voor massageolie en lingerie. Altijd goed. Of voor een paar spannende speeltjes.

Hunkemöller BH / Lingerieset / Massageolie