Valerio schreeuwt het van de daken: ‘Verliefd op elke letter’

valerio zeno

Eerder liet Valerio Zeno al doorschemeren dat hij een vriendin heeft, maar nu schreeuwt hij het ook eindelijk van de daken. Met een kiekje op Instagram bevestigt hij zijn nieuwe liefde.

‘Verliefd op elke letter’, schrijft hij bij het kiekje. Na wat onderzoek blijkt het te gaan om Manon Klerks (vandaar ook de verwijzing naar het nummer van De Jeugd van Tegenwoordig – smart guy). Zijn nieuwe vlam woont in Amsterdam, maar komt oorspronkelijk uit Eindhoven.

Samen genieten

Valerio vertelde eerder in een aflevering van Kunst van Genieten: ‘Ik vind alles met haar echt heel erg leuk. Als ik bijvoorbeeld mijn fiets vlakbij haar huis heb neergezet, dan merk ik dat ik sneller ga lopen. Dat gebeurt gewoon vanzelf, daar kan ik ook niks aan doen. Dus dat vind ik al leuk. En als we samen fietsen en ik ben onhandig en daardoor gaan we samen bijna onderuit, dan vind ik dat ook leuk.’ Hoewel hij toen nog op z’n gemak wilde kijken hoe het gaat, wil de presentator zijn verliefdheid nu dus delen met de hele wereld. Zoet!

banner viva

Beeld: Instagram, ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!