Vattooing

geroosterde venkel

Naast Vajazzling, het versieren van je vagina met diamantjes en kristallen, is er nu ook Vattooing. Vattooing staat ook wel bekend als “twatooing”, “vatuing” of simpel gezegd je vagina tatoeëren.

Het voordeel bij Vattooing is dat het pijnloos kan worden gedaan. Er wordt namelijk een airbrush gebruikt voor je vatoo. Om dit te kunnen doen is het wel handig een brazilian wax te laten doen. Weg met die haren dus! Al hoewel het ook wel weer een leuk idee is om wat haren te laten staan, mocht je het hoofd van je baardige vriend willen laten airbrushen. Het is dus mogelijk alle soorten patronen op je vagina te laten zetten.

In het onderstaande filmpje laat Teresa bijvoorbeeld een spinnenweb met spin zetten.
Erinn, probeerde een glow in the dark vatoo met een elegante nummer 69. Glow in the dark inkt heeft maar 5 minuten daglicht nodig om op te laden en is daarna in volle glorie in het donker te zien. Een vatoo is binnen 10 minuten al gezet en is tevens gemakkelijk met alcohol te verwijderen, mocht je je vatoo nou niet zo aantrekkelijk meer vinden. Na 7 tot 10 dagen, zal de verf uiteindelijk zelf ook vervagen.