Veilig spelen met glas

geroosterde venkel

In de koelkast, onder de kraan of in de magnetron, met glas kan je alle kanten op. Maar geloof het of niet, het kan ook nog reuze spannend zijn.

Glazen dildo
Willie.nl heeft een sexy lijn met handgemaakte glazen dildo’s die gezien mogen worden. Ieder item is uniek, hyperallogeen en speciaal gemaakt om intiem mee te experimenteren. Het is voor sommige misschien een beetje gek en nieuw, maar glas glijdt goed en is een genot om mee te spelen!

De Icicles nr. 4 G-spot vibrator is volgens de dames van Willie toch wel het pronkstuk van de glazen lijn. Deze lieve toy heeft in de lengte een mooie roze spiraal en loopt aan het eind in een kromming voor G-spot stimulatie.

Trillende bullit
Maar wat nou écht geweldig is aan dit kunstwerk is dat het ook nog kan trillen! De glazen dildo wordt geleverd met een mini bullet die aan de onderkant in de ring geplaatst kan worden voor heerlijke vibraties. Met de afstandsbediening kun je de 10 verschillende functies in vibratie en pulsatie regelen. De bullet kan uiteraard ook afzonderlijk gebruikt worden.