Verdien geld aan je ex!

geroosterde venkel

Martine van der Haven-Laros kwam na jaren weer een ring van haar ex-vriendje tegen. Op zich een mooie ring, maar van de herinneringen werd ze minder blij. Ze bedacht dat dit waarschijnlijk wel het geval zou zijn voor meer vrouwen.

Een kostbaar cadeau, dat je echt niet meer hoeft, maar wat ook weer zonde is om zomaar weg te gooien. Wat moet je er dan mee? Haar oplossing is de site www.cadeausvanmijnex.nl: hier kun je de cadeaus van je ex verkopen.

Lekker van je afschrijven
Zeker als je ex je heeft bedrogen, gedumpt of iets anders heeft gedaan dat niet door de beugel kan is dit een uitkomst. Op www.cadeausvanmijnex.nl kun je lekker de reden van de verkoop van je afschrijven en je laten inspireren door wat anderen met de opbrengst willen doen en dit zelf ook invullen.

Zoete broodjes
Zo is er iemand die een broodbakmachine had gekregen, maar eraan toevoegt: ‘Mijn ex bedoelde zeker dat hij zoete broodjes ging bakken.’ Iemand anders heeft geld nodig voor de rekeningen waar haar ex haar mee op heeft gezadeld en weer een ander gaat de opbrengst aan een goed doel geven: ‘zodat er toch nog iets goeds uit is gekomen’.