Verhaal 2: Het Spaanse avontuur

geen

Ik zoek dekking achter de witmarmeren fontein en volg hem door mijn lens. Met dichte ogen geniet mijn lustobject van de laatste mediterrane zonnestralen, terwijl hij zijn goedgebouwde lichaam uitstrekt. Snel schiet ik nog een paar foto’s. Het parkje dat ik voor mijn fotografieopdracht kwam bezoeken, kan me gestolen worden. Terwijl ik wat foto’s terugkijk, zet ik een stap in zijn richting. Door de zoeker speur ik opnieuw naar wat sinds twintig minuten, kinderachtig genoeg, mijn obsessie is en verstijf. Hij is weg! Paniekerig zoek ik om me heen. Hij is de perfecte afleiding van deze suffe fotografiecursus en bejaarde medestudenten. Niet dat ik hem durf aan te spreken, maar toch.

Snel draai ik me om, om de rest van het park te overzien en vind binnen een nanoseconde wat ik zocht. Een stel diepbruine ogen boort in de mijne. Een warm gevoel schiet door mijn buik terwijl ik op ooghoogte langs zijn donkere stoppelbaardje schiet en blijf hangen bij zijn lekkere mond. Een paar gelukkige tellen denk ik na over alle dingen die ik zou kunnen doen, tot hij met serieuze stem iets onverstaanbaars uitkraamt. Fuck, dat is waar ook. Het minuscule nadeel van bloedmooie buitenlandse mannen. Koortsachtig zoek ik naar Spaanse woorden in mijn vocabulaire, maar besluit dat non-verbale communicatie in deze situatie ook prima voldoet. Ondeugend kijk ik hem vanonder mijn wimpers aan en laat hem een foto zien. Een schim van nieuwsgierigheid en humor trektover zijn gezicht. “Voor boven je bed?” vraagt hij met warme stem in vloeiend Engels. Verdomme, waarom is een Spaans accent zo sexy?

Plotseling pakt hij mijn hand en kust een zweetdruppeltje van mijn pols. In plaats van me los te laten, leidt hij me, via een met waslijntjes behangen straat, een zonnige binnenplaats in. Hij slaakt een tevreden zucht en pakt met beide handen mijn hoofd vast. Zacht tilt hij het koordje van m’n camera over mijn nek en beent weg. Verdwaasd kijk ik hem na. Word ik beroofd?

Ik kijk om het muurtje heen waarachter hij verdween, wanneer ik word verblind door een flits. “Nu is het mijn beurt.” Met donkere ogen kijkt hij me zonder te lachen aan. Ik voel de spieren in mijn buik samentrekken. Wat is hij geil. “Ik wil je borsten zien.” De woorden rollen verleidelijk over zijn lippen. Mijn mond wordt droog en ik slik. Geen woord heb ik met deze man gewisseld, ik weet niet eens zijn naam, maar ik wil hem. Langzaam laat ik de bandjes van mijn topje over mijn schouders vallen. “Je bent zo lekker,” sist hij tussen zijn tanden door. Zijn vaardige handen bedienen mijn camera. Ik laat het topje tergend langzaam omlaag zakken, zodat ik alleen nog in mijn rokje en op sleehakken sta. “Geen beha?” klinkt het verbaasd. “Ondeugend meisje. Buig naar voren.”

Ik volg zijn bevel op en kijk hem verlangend aan terwijl hij een foto neemt. We staan twee meter bij elkaar vandaan, maar ik hoor hem hijgen. Hij legt mijn camera neer en pakt me vast. Zijn mond eist me op en zijn sterke armen zijn overal. Hij masseert mijn borsten stevig, waarna zijn vingers strelend hun weg naar beneden zoeken. Terwijl hij mijn nek zoent vindt hij mijn gevoelige plekje en duwt zijn erectie tegen me aan. Ik trek zijn shirt uit, zodat zijn gespierde borstkas zichtbaar is. Ik wil hem in me, het kan me niet schelen dat we buiten zijn. Hij duwt me tegen de muur aan en ik sla mijn benen om hem heen. Mijn slipje gaat opzij en kort daarna voel ik zijn volle lengte in me. Terwijl hij in me stoot, zoekt hij met intense ogen mijn blik. Waaraan heb ik deze goddelijke man verdiend? Hij kreunt zachtjes wanneer ik in zijn oorlelletje bijt. Met zijn vrije hand streelt hij mijn billen. We staan zo dicht tegen elkaar aan dat hij met zijn kruis tegen mijn clitoris wrijft. Zonder dat ik het wil, bouwt het goddelijke gevoel in me op. Ik klamp me vast aan zijn brede schouders terwijl hij me genadeloos neukt. Een explosie van genot komt in me los en hij kijkt me zelfvoldaan aan. “Ik heb nog geen foto’s van mijn dakterras. Ga je mee?”

De verhalen zijn gebundeld in VIVA 15 die vanaf 3 april in de winkels ligt. Vanaf volgende week kun jij op Viva.nl je stem uitbrengen op jouw favoriete ‘Next Fifty Shade’-verhaal. De tien beste inzendingen hebben een spannend ‘Vijftig tinten grijs’-pakket gewonnen. Wil jij er ook een samenstellen? Bekijk dan de speciale pagina op LoveCraft.nl! Met de speciale actiecode ‘VIVA’ ontvang je 5% korting op je bestelling.

Tekst: Sanne Meijer
Bron foto: kainr