Verhaal 3: Achter glas

Ik check nog een keer het bericht en ja ik heb precies gedaan wat erin staat: sta vanavond om 20 uur klaar, tiptop aangekleed en zonder slipje. Ik kijk een laatste keer in de spiegel en glimlach. “Daar gaan we,” zeg ik hardop tegen mijn grijze kater en mezelf. Ik aai hem over zijn bol en stap naar buiten. Het is koud en er ligt sneeuw, door mijn pumps is de wandeling naar mijn auto niet gemakkelijk. Misschien zijn ze toch iets te hoog.

Na een uur rijden over gladde, donkere wegen kom ik eindelijk op mijn bestemming aan. Ik rijd over een lange kronkelige weg richting een glazen huis in het midden van het bos. Het is een indrukwekkend uitzicht. Ik loop naar de deur en bel aan. De deur gaat langzaam open en ik ben onder de indruk van wat ik zie: het is een aantrekkelijke man, stoer, ruig, mannelijk en gespierd.

“Goedenavond, ik ben…” Op het moment dat ik mijn naam wil zeggen, drukt hij zijn vinger op mijn lippen en trekt me naar binnen. Zonder iets te zeggen lopen we de gang door naar een achterkamer van het huis, deze ruimte heeft uitzicht op het bos. Hij sluit de deur en ik voel dat hij gewillig achter me komt staan. Hij staat zo dichtbij dat ik zijn stijve tegen mijn billen aan voel drukken, dit zorgt voor een heftige tinteling in mijn lichaam en ik voel dat al ik nat word. Hij draait me om en kijkt me doordringend aan. Hij bekijkt me goed en voordat ik het weet, zoent hij me met zoveel passie dat ik even aan de grond genageld sta. Wauw, wat is dit? vraag ik mezelf af. Zo intens reageer ik normaal gesproken nooit, maar ik vind het heerlijk en word er geil van. Het gevoel in mijn kutje zorgt ervoor dat ik me compleet aan hem overgeef. Na de zoen kijkt hij me hartstochtelijk aan en glimlacht oprecht.

Hij neemt me mee richting het raam en duwt me met mijn handen tegen het raam en spreidt mijn benen. Zijn handen strelen mijn billen en ik voel zijn vingers diep in mij gaan. Hij voelt hoe nat ik ben: “Je bent er klaar voor,” zegt hij en gek genoeg heeft hij nog gelijk ook. Hij duwt me verder voorover, drukt zijn hand op mijn onderrug en ik voel zijn pik tegen mijn klit. Hij wrijft over mijn klit en dan voel ik hem heel diep in me. Hij stoot en stoot, in en uit. Pakt mijn heupen stevig beet om nog dieper in me te kunnen komen. Ik kreun en vind het heerlijk, ritmisch beweeg ik met hem mee. Zijn pik diep in en uit mij glijdend, maakt mij gek van verlangen. Ik voel dat ik bijna kom en begin zwaarder te ademen. Dan trekt hij zichzelf terug en loopt weg. Ik weet niet waarom, maar dat kan me eigenlijk ook weinig schelen.

Ik ben zo geil en ik wil nog meer genomen worden door hem! Vol opwinding ren ik achter hem aan, grijp hem bij z’n arm en trek hem mee naar de bank. Met mijn ogen verleid ik hem en ga op de bank op mijn knieën voor hem zitten en zeg: “Neuk me, nu en hard.” Zijn ondeugende blik zegt genoeg en hij komt achter me staan en ramt zijn pik hard en diep in me. “Pak me bij mijn haar en neem me.” Ik voel hoe zijn ene hand mijn haar in staart vastpakt en de andere mijn bil grijpt om diep in me komen. Mijn rug wordt hol en ik zit soort van klem en hij neukt me en neukt me. Harder en geiler, dieper en dieper.

Schreeuwend kom ik klaar zoals ik nooit eerder ben klaar gekomen en tegelijkertijd schrik ik wakker. Nat van het zweet en nog nahijgend lig ik in mijn bed, wat een heftige droom! Nog opgewonden stap ik uit bed en loop ik naar de keuken, ik neem een slokje water, pak mijn telefoon en zie dat ik een bericht van een vreemd nummer heb: ‘Sta vanavond om 20 uur klaar, tiptop aangekleed en zonder slipje.’

De verhalen zijn gebundeld in VIVA 15 die vanaf 3 april in de winkels ligt. Vanaf volgende week kun jij op Viva.nl je stem uitbrengen op jouw favoriete ‘Next Fifty Shade’-verhaal. De tien beste inzendingen hebben een spannend ‘Vijftig tinten grijs’-pakket gewonnen. Wil jij er ook een samenstellen? Bekijk dan de speciale pagina op LoveCraft.nl! Met de speciale actiecode ‘VIVA’ ontvang je 5% korting op je bestelling.

Tekst: Tammy & Eef