Verhaal 5: Annabel

geen

“Hoi, ik ben Annabel. Is het goed als ik even met je meekijk om je wat tips te geven?” Voor me staat een lange vrouw in een zwart fitnesspakje. Met de witte handdoek om haar nek ziet ze eruit alsof ze direct van de reclameposter van de sportschool komt. “Ik, eh…” Ik kijk achterom naar het apparaat waar ik op ben gaan zitten. Twee verticale armsteunen waarachter zich tientallen kilo’s aan gewichten verbergen. “Ik weet niet eens hoe dit ding heet, laat staan dat ik het kan bedienen.” Annabel lijkt niet verrast door mijn bekentenis. “De Fitmaster,” zegt ze lachend. “Maar dat doet er niet toe, het gaat erom dat je er mooie borstspieren en schouders van krijgt. Ik zal je helpen met je houding.”

Als Annabel gehurkt voor me gaat zitten, zie ik wat voor effect de Fitmaster op haar gestaalde bovenlichaam heeft gehad. Er glinstert een zweetdruppeltje in het kuiltje van haar hals. Het zal zo meteen het stroompje van de andere zweetdruppeltjes volgen die tussen haar borsten zijn verdwenen. “Goh, normaal gesproken, kijken alleen mannen mij zo aan.” Ik schrik. Haar uitleg is volledig aan me voorbijgegaan. Annabel schudt geamuseerd haar hoofd, waarbij haar donkerbruine paardenstaart heen en weer wipt. Een volle, lachende mond en groene ogen heeft ze. Ze legt haar handen op mijn knieën en duwt ze iets uit elkaar.
“Zó dus. Rug recht, schouders omlaag,” ze buigt voorover om haar handen op mijn schouders te leggen. “En als je nu je neus uit mijn decolleté haalt, kun je beginnen.”
“Sorry,” stamel ik zachtjes. Mijn gedachten tollen rond tot ze duizelig worden. Wat heb ik te verliezen?
“Sorry,” zeg ik nog eens, nu luider. “Je leidt me af. Ik bedoel…” Je kan het. “Er zijn een miljoen dingen die ik nu, hier, met jou, liever zou doen dan de Fitmaster. Hoewel, op de Fitmaster kan ik me ook een aantal dingen voorstellen.” Dat gaat te ver. Nu heb je het verpest! Maar mijn tweede bekentenis lijkt Annabel niet meer te verrassen dan de eerste.

“Koffie drinken?” vraagt ze. Ze staat op en strekt haar hand uit. De paardenstaart wiebelt.
“Bijvoorbeeld,” zeg ik, terwijl ik me uit het apparaat bevrijd om haar hand te pakken. “Of douchen.” “Natuurlijk,” zegt ze. “Eerst douchen. Ik laat je zien waar de douches zijn. Er is er een die veel heter wordt dan de rest.” Voor mij uit naar de kleedkamer loopt met verende pas de vrouw met de mooiste billen die ik ooit heb gezien. We kleden ons uit, ieder aan een andere kant van de lange bank die de kleedkamer in tweeën deelt. Heeft ze echt begrepen wat ik van haar wil?

“Hier, deze. Die wordt lekker heet.” Ze draait aan de knoppen en het water begint dampend te stromen. Annabel gebaart met een fles douchegel dat ik mijn hand op moet houden. Dan draait ze zich om en maakt haar paardenstaart los. Hoe kan iemand met zoveel spieren zo zacht aanvoelen? Van haar schouders glijden mijn handen over haar rug naar haar billen. Ik duw mijn bovenlichaam tegen haar aan en voel hoe het water tussen ons door stroomt. “Meer zeep,” fluister ik met mijn arm om haar heen, zodat ze douchegel in mijn hand kan spuiten. Met mijn linkerhand masseer ik haar buik, in cirkeltjes die steeds verder naar boven bewegen, mijn rechterhand glijdt tussen haar billen door. De douche heeft het vocht tussen haar benen niet kunnen wegspoelen, mijn vingers glijden soepel in haar, terwijl mijn andere hand haar tepels masseert.

Annabel veert mee met mijn bewegingen. Als ik haar clitoris aanraak, beginnen haar benen te trillen. Het liefst zou ik haar gezicht zien, haar borsten, die inmiddels nog voller aanvoelen, maar ik vraag niet of ze zich omdraait, bang dat de betovering wordt verbroken. Dit beeld wil ik vasthouden voor toekomstige dromen: onze lichamen in het stoom, haar billen tegen mijn schaamstreek, mijn vingers in haar zachte vlees. Ze leunt achterover en fluistert: “Hoe heet je?”
“Ik heet Marieke,” zeg ik, hijgend van de repeats die ik inmiddels op de Fitmaster heb gedaan.
“Oké, Marieke, zo doorgaan, ik kom straks nog even kijken.”

De verhalen zijn gebundeld in VIVA 15 die vanaf 3 april in de winkels ligt. Vanaf volgende week kun jij op Viva.nl je stem uitbrengen op jouw favoriete ‘Next Fifty Shade’-verhaal. De tien beste inzendingen hebben een spannend ‘Vijftig tinten grijs’-pakket gewonnen. Wil jij er ook een samenstellen? Bekijk dan de speciale pagina op LoveCraft.nl! Met de speciale actiecode ‘VIVA’ ontvang je 5% korting op je bestelling.

Tekst: Anna Asselbergs
Bron foto: Thinkstock