Verhaal 6: Levensecht

geen

Voorzichtig voel ik aan mijn lippen. Ik zie niets in het donker van het bestelbusje, maar ik weet zeker dat mijn bovenlip gescheurd is. Ik proef de onmiskenbare smaak van bloed.
“Dat was nou toch ook weer niet nodig Jesper,” mompel ik. Ik voel hoe het busje een flauwe bocht naar rechts maakt. Waar brengt hij me naar toe? Het tintelende gevoel in mijn onderbuik verdrijft de gedachte aan mijn kapotte lip. Ik voel hoe met iedere bocht de spanning toeneemt. Jezus, wat heb ik zin in hem. Eerst was er angst, paniek. Ik had hem niet aan zien komen. Het regende en ik had mijn capuchon ver over mijn hoofd getrokken. Opeens was hij daar. Greep me beet en sleepte me naar zijn gereedstaande busje. Ik gilde, heb gevochten voor wat ik waard was, maar hij was te sterk. Ik gaf me uiteindelijk over, maar elk zintuig in mijn lijf stond op scherp. Ik rook de geur van mijn belager. Die vertrouwde lijflucht, zijn aftershave gemengd met zweet… het was onmiskenbaar de vertrouwde geur van Jesper. En toen viel het kwartje. Dit was zijn cadeau aan mij.

Jesper had het ooit plagend gevraagd. “Wat is jouw ultieme fantasie?”
Het was een week nadat ik hem had verrast door een vriendin mee naar huis te nemen. Ik wist dat hij droomde van sex met twee vrouwen. Het werd een memorabele avond. De zoute smaak van een andere vrouw en de lust in zijn ogen. Het was heerlijk. En nu wilde hij graag iets terugdoen. Een tikkeltje beschroomd had ik hem deelgenoot gemaakt van mijn fantasie. Hoe ik er wel eens van droomde om overmeesterd te worden, alle controle te verliezen en overgeleverd te zijn aan de lusten van een man. Hulpeloos. Het busje stopt. Voetstappen naderen. De deur wordt opengeschoven en ik kijk recht in zijn donkerbruine ogen. Dankzij de bivakmuts is dat ook alles wat ik zie. Zijn ogen zeggen alles. Hij wil me. Nu. Zijn blik is één en al geilheid, zijn lichaamshouding als een tijger die klaar staat om zijn prooi te bespringen. “Draai je om,” beveelt hij. Gewillig doe ik wat hij zegt. Nog voordat ik me heb omgedraaid, gooit hij me voorover en begint aan de knopen van mijn designerjeans te trekken.

“Nou, dat is toch niet nodig,” hoor ik mezelf zeggen. “Kop houden!”
Om zijn woorden kracht bij te zetten, rukt hij nog net iets harder aan mijn broek. Ik voel het denim scheuren. Voordat ik het weet, voel ik zijn schurende vingers mijn slipje inglijden. Ik hoor zijn adem versnellen, hij vindt dit net zo opwindend als ik. Terwijl hij met één hand mijn borsten betast, dringt zijn andere hand bij me binnen. Ik kreun van genot, als hij me plotseling naar zich toedraait. Ik begraaf mijn gezicht in zijn trui en snuif nog een keer zijn heerlijke geur op. Terwijl hij met één hand zijn broek losmaakt, dwingt hij me met de ander op mijn knieën. “Als je bijt, ben je er geweest,” sist hij me toe, terwijl hij mijn lippen om zijn geslacht duwt. Met een mengeling van angst en opwinding kijk ik omhoog en zie hoe hij ritmisch mijn hoofd op en neer beweegt. Mijn god, wat is dit een bizar heerlijke ervaring. Terwijl ik voel hoe hij zijn orgasme bereikt, voel ik ook mijn slipje nat worden. Ik proef zijn ontlading. Zonder iets te zeggen duwt hij me weg, trekt zijn broek op, loopt terug naar de bestelbus en rijdt weg.

Nagenietend neem ik de situatie in me op. Daar lig ik dan, met een gescheurde jeans en gehavend gezicht in de middle of nowhere. Nog steeds ontzettend opgewonden. Ik besluit zijn werk af te maken en help mezelf handmatig naar een hoogtepunt. In de verte hoor ik de ringtone van mijn mobieltje. Ik maak de klus af, sta op, fatsoeneer mezelf en zoek het kreng op in mijn binnenzak.
Zesentwintig gemiste berichten. Allemaal van Jesper. Ik voel het bloed uit mijn gezicht wegtrekken en bel met trillende vingers mijn voicemail. “Jamila, waar zit je? Ik probeer je al de hele avond te bereiken. Bel me alsjeblieft, ik maak me zorgen.”
Ineens merk ik hoe koud het buiten is.

De verhalen zijn gebundeld in VIVA 15 die vanaf 3 april in de winkels ligt. Vanaf volgende week kun jij op Viva.nl je stem uitbrengen op jouw favoriete ‘Next Fifty Shade’-verhaal. De tien beste inzendingen hebben een spannend ‘Vijftig tinten grijs’-pakket gewonnen. Wil jij er ook een samenstellen? Bekijk dan de speciale pagina op LoveCraft.nl! Met de speciale actiecode ‘VIVA’ ontvang je 5% korting op je bestelling.

Tekst: Yvette