Verhaal 7: De onbekende man

geen

Zwevende trancemuziek met honderddertig beats per minuut. Het is druk in de club. Ik zie dat er verderop een man naar mij staat te kijken. Hij is lang en aantrekkelijk. Ik dans door en krijg een spannend prikkelend gevoel als ik merk dat hij onbewogen naar mij blijft staren. Als ik mij helemaal naar hem toedraai, zie ik hem pas echt.
Een lange, slanke, charmante man met donker haar en een charismatisch gezicht. Hij heeft zijn mooie ogen nog niet van mij afgehouden en ik voel mij ineens nerveus. Hij kijkt mij doordringend aan en ik sla verlegen mijn ogen neer, voel een blos op mijn wangen en mijn hart gaat sneller kloppen.

Ik vlucht naar de bar en in mijn ooghoek zie ik zijn volgende ogen. Als ik een wijntje neem, kijk ik een beetje zenuwachtig om mij heen. Waar zou hij zijn? En dan staat plotseling het kippenvel op mijn armen. Een strelende vinger trekt een spoor door de dunne stof van mijn jurkje, langs mijn ruggengraat.

Ik sidder.
Al mijn haartjes staan omhoog. Hij is er. Hij staat naast mij. Zijn hand pakt mijn glas langzaam uit mijn hand en zet het neer. Hij kijkt mij met een zelfverzekerde blik aan en leunt naar mij toe. Zijn heerlijke geur bedwelmt mij. Ik krijgt het heet. “Zal ik weggaan?” zegt hij in mijn oor, met een diepe stem. Zijn donkere, wellustige blik zet mij in brand, mijn lijf tintelt. Ik voel dat ik weer bloos en kijk verlegen naar mijn drankje. Hij moet niet weg. Dit is heel spannend en een beetje eng. “Nee, blijf,” fluister ik. Dan schrijft hij iets op een servetje. “Doe je ogen dicht,” zegt hij. Ik doe wat hij zegt, ik ben zenuwachtig en opgewonden. “Je telt tot vijf en daarna doe je je ogen weer open.” Ik knik, en dan voel ik hoe hij het servetje in mijn hand drukt. Ik tel: “Drie, vier, vijf,” en doe mijn ogen open. Hij is weg. Ik kijk nog even snel om mij heen en vouw het open. Hoe heet je? 0632533135.

Ik neem nog een slokje wijn en pak mijn gsm. Ik ga het gewoon doen: mijn zenuwachtige vingers vinden de toetsen.
< Ik heet Lisa : ) >
Mijn gsm zoemt en trilt meteen. Ik schrik. Het nummer is van hem, ik lees zijn sms.
<Lisa, ga naar het toilet, trek je slipje uit en kom terug. Binnen 10 minuten. > Ik staar met grote ogen naar mijn gsm. En dan lees ik het nog een keer, ik wil zeggen dat hij de zenuwen kan krijgen. Zal ik wegrennen? Maar het windt mij wel enorm op.

Ik loop zenuwachtig naar het toilet, trek een deur open en ga naar binnen. Giechelend pak ik mijn slipje vast en schuif het naar beneden. Het slipje stop ik in mijn tasje en dan loop ik weer terug naar binnen, gespannen richting de bar. En dan voel ik twee handen op mijn heupen. “Niet omkijken,” zegt hij met een diepe stem. De opwinding giert door mijn lijf. Hij duwt me zachtjes vooruit, naar een donker hoekje van de club.
“Lisa, als je niet wil, zeg je stop, ik luister niet naar nee,” fluistert hij in mijn oor. Mijn opwinding wordt nog groter. “Ik ga controleren of je naar mij geluisterd hebt,” zegt hij donker en ik voel een hand op mijn dij, zijn hand die langzaam mijn jurk omhoog trekt.

Ik hunker naar zijn aanraking, herken mijzelf niet. Waarom doe ik dit, ik lijk wel gek geworden, maar het is zo spannend. Zijn vingers hebben de rand van mijn kous gevonden en een bewonderend gebrom, klinkt uit zijn keel. Zijn hand glijdt naar mijn billen en hij knijpt zacht in mijn warme huid. Niemand lijkt het te zien, niemand kijkt deze kant op.
“Goed zo Lisa,” zegt hij wellustig. Hij trekt mijn jurkje recht en draait me om. “Kom, ga met mij mee,” fluistert hij met een donkere blik in zijn ogen. “Waar ben je bang voor?” Zijn intense blik doorboort mij. Ik kan geen nee meer zeggen, deze man is zo aantrekkelijk en sensueel.
“Voor jou,” fluister ik terug.
Hij grijnst, pakt mijn hand, en gehoorzaam volg ik hem.

De verhalen zijn gebundeld in VIVA 15 die vanaf 3 april in de winkels ligt. Vanaf volgende week kun jij op Viva.nl je stem uitbrengen op jouw favoriete ‘Next Fifty Shade’-verhaal. De tien beste inzendingen hebben een spannend ‘Vijftig tinten grijs’-pakket gewonnen. Wil jij er ook een samenstellen? Bekijk dan de speciale pagina op LoveCraft.nl! Met de speciale actiecode ‘VIVA’ ontvang je 5% korting op je bestelling.

Tekst: Annemieke Kuijper
Bron foto: Thinkstock