Verhaal 8: Je bent van mij

geen

Je bent van mij,” fluister ik in zijn oor, terwijl ik zijn lange rode krullen in een ijzeren greep vasthoud.
Hij knikt, want vanavond moest hij zijn mond houden, een gag ball helpt daar bij, zijn mond is gesnoerd. Zijn handen zijn bij elkaar geknoopt en ik hou een lange lijn aan, net als met een hondje, met een stuk touw dat ik weken geleden al heb geshopt voor onze speciale avond. Voor de gelegenheid heb ik een set hoge laklaarzen aan waar je u tegen zegt. Lopen moet ik tot een minimum beperken, het komt goed uit dat we in de slaapkamer zijn. Zijn outfit is hetzelfde als op zijn geboortedag, met uitzondering van een zwart met rode halsband. Die had hij eigenlijk voor mij gekocht. Ik hou van hem, maar voor de verandering is hij mijn speeltje. Helemaal van mij!

Ik streel hem over zijn kaak en trek zijn gag even weg voor een lange natte zoen, we kijken verliefd in elkaars ogen, net voordat ik hem met veel kracht een klap in zijn gezicht geef. M’n hand tintelt ervan. Ik druk mijn nagels in zijn gezicht, terwijl mijn tong met die van hem speelt. Zijn kaakspieren spannen zich aan en ik druk de bal weer in zijn mond. Mijn sexy mannetje zit naakt voor me op zijn knieën. Het is bijzonder dat we elkaar vertrouwen om compleet machteloos tegenover elkaar te staan, ik merk dat ik er erg opgewonden van raak, en hij zo te zien ook.

Zijn handen trek ik aan de lijn naar me toe. Hij begrijpt het en streelt mijn vrouwelijkheid. Af en toe geloof ik dat zijn talent voor muziek maken een voordeel is. Het lijkt wel magie! Samen ademen we gespannen. Het windt hem net zo veel op als mij. Ik voel spieren in mijn buik samentrekken en zich als een explosie verspreiden door mijn lijf. Binnen no time kom ik, naar adem happend, klaar. Oh mijn allerliefste, zo kan ik je toch niet straffen? Weer ruk ik hem aan zijn manen naar achter totdat hij op zijn rug ligt. Mijn schatje is braaf geweest, dus dan verdient hij een beloning, dat is wel zo eerlijk. Zachtjes bijt ik hem in zijn nek en werk mijn weg al zoenend naar beneden. Ik kroel met mijn handen door zijn zwarte sexy borsthaar, knijp zachtjes in een tepel, kus mijn weg verder naar zijn schaamstreek, met mijn neus kroel ik door het rode schaamhaar, tot ik dicht bij zijn lid ben.

Ik plaag hem een beetje en voel zijn hele lichaam aanspannen. Hij zucht en kreunt iets wat ik niet kan verstaan zodra ik hem helemaal in mijn mond neem. Ik streel over zijn buik, terwijl ik steeds sneller en sneller en sneller op en neer ga. Dan stop ik. Verschrikt kijkt hij op, met een wanhopige ‘Ga door!’ blik in zijn ogen. Ik grijns. Ik ben de baas. Met een veertje die ik uit een haarspeldje heb getrokken, plaag ik zijn lichaam terwijl ik schrijlings op hem zit. Hij probeert me te grijpen met zijn handen. Ha! De touwtjes zijn in mijn handen. Letterlijk. Ik laat zijn handen op mijn dijen rusten, elke keer als hij omhoog probeert te gaan, trek ik ze terug. Ik ben de baas.

Wie hou ik nou eigenlijk voor de gek? Ik wil hem, hij wil mij. Ik ruk hem op zijn knieën en kruip bovenop hem. Langzaam begin ik hem te berijden. Steeds harder en sneller. Ik ruk de gag uit zijn mond zodat hij me kan zoenen. Mijn linkerhand zet ik op zijn keel totdat hij piept om lucht. Oh my, dat is sexy! Met een beetje gewiebel zijn zijn gebonden handen ook vrij, waarna hij mijn haar vastgrijpt en we gepassioneerd zoenen. Met een schreeuw komen we samen klaar en rollen we in elkaars armen. Mijn lieve ventje. Hij aait over mijn gezicht. “Mag ik de volgende keer de baas zijn?” Ik lach, yeah right, alsof hij zich in kan houden. Ik knik. I’m all yours, allerliefste.

De verhalen zijn gebundeld in VIVA 15 die vanaf 3 april in de winkels ligt. Vanaf volgende week kun jij op Viva.nl je stem uitbrengen op jouw favoriete ‘Next Fifty Shade’-verhaal. De tien beste inzendingen hebben een spannend ‘Vijftig tinten grijs’-pakket gewonnen. Wil jij er ook een samenstellen? Bekijk dan de speciale pagina op LoveCraft.nl! Met de speciale actiecode ‘VIVA’ ontvang je 5% korting op je bestelling.

Tekst: Duifje
Bron foto: Thinkstock