Verleiding is te leren

geroosterde venkel

Sommigen kunnen het van nature, en anderen hebben wel wat hulp nodig bij het spel der verleiding. Gelukkig is die hulp makkelijk te krijgen!

Sexappeal – Handboek voor Stijlvolle Stoeipoezen

Sex-appeal bestaat voor 50% uit wat je hebt en voor 50% uit wat mensen denken dat je hebt – Sophia Loren

Sexappeal is een boek voor en door vrouwen. Daarmee verschilt het fundamenteel van andere boeken over seks. De nadruk ligt niet op standjes, techniek en orgasmen maar wel op erotiek, charme en sensualiteit. Een pittige kijk vanuit een heel ander standpunt: dat van de diva die weet dat briljante seks alles te maken heeft met verleiding.

Seksueel zelfvertrouwen en een erotische uitstraling zijn daarbij onmisbaar. In dit boek voor slimme, stijlvolle en sexy vrouwen wordt uitgebreid seks- en stijladvies aangevuld met opwindende foto’s, openhartige meningen en handige of prikkelende tips, van hoe je bikinilijn te ontharen tot wat je in zijn oor kan fluisteren. De pikante extra’s, mét adressenlijst, maken je uiteindelijk helemaal onweerstaanbaar.

Titel: Sexappeal
Auteurs: Tiany Kiriloff & Isabelle Dams
Uitgever: House of Books
ISBN: 9044316788Waanzinnig sexy – Ontdek je verborgen sexappeal

Wat is sexappeal? Het is en blijft een mysterie. Sommige mensen hebben het van nature en sommigen niet. Toch kan iedereen leren onweerstaanbaar te zijn. De essentie is dat je je goed en zeker voelt. Met dit boek leer je enkele simpele basistechnieken en komt de sexy persoon in jou naar boven.

Er wordt uitgebreid ingegaan op het belang van zelfvertrouwen, wat feromonen zijn en doen, hoe je je verleidelijk kleedt, hoe je sexy danst en waar je wel en niet over moet praten.

Titel: Waanzinnig sexy, ontdek je verborgen sexappeal
Auteur: H.F. Powell
Uitgever: Het Spectrum
ISBN: 9027423113Verleid hem – 100 gouden tips voor vrouwen

Wil jij een sensuele liefdesgodin worden? Dan is dit het boek dat je nodig hebt! Het is geschreven voor vrouwen die hun mannelijke partner meer seksueel plezier willen bezorgen en vertelt alles wat je nooit durfde te vragen over het vrijen met een man.

Verlucht met ruim honderd luchtige en soms zeer expliciete kleurenfoto’s, die tonen wat taal niet kan verwoorden. Het boekje gidst de aankomende ideale liefdesgodin langs de hoofdstukkenroute van: Anticipatie; Alle mogelijke manieren, De grote O, Orale seks, Goddelijke inspiratie, Het kan nog beter en Register. Dit laatste kan handig zijn als je even niet meer weet hoe de kaligrafeergreep werkt (pagina 19) of wat je allemaal niet met ijsblokjes kunt doen (pagina 13).

Kortom: een heerlijk boekje voor vrouwen (en ongetwijfeld indirect voor hun mannen).

Titel: Verleid hem 
Auteur: K. Bevan 
Uitgever: Tirion Uitgevers
ISBN: 9043908851 

Ongeduldig?
Wil je deze boeken direct bestellen? Klik dan op een van de afbeeldingen hieronder!

Kiriloff, T. & Dams, I.” src=”http://img.bol.com/intershoproot/thumb/BOOKCOVER/FC/9/0/4/4/3/9044316788.gif” align=center border=0>
Sexappeal
Kiriloff, T. & Dams, I.
H.F. Powell & Powell, H.Frith” src=”http://img.bol.com/intershoproot/thumb/BOOKCOVER/FC/9/0/2/7/4/9027423113.gif” align=center border=0>
Waanzinnig sexy
H.F. Powell & Powell, H.FrithK. Bevan” src=”http://img.bol.com/intershoproot/thumb/BOOKCOVER/FC/9/0/4/3/9/9043908851.gif” align=center border=0>
Verleid hem
K. Bevan