Verliefd op Robert Pattinson?

geroosterde venkel

Is het Robert Pattinsons haar of de dodelijke uitdrukking op zijn gezicht, dat zo veel vrouwen voor deze Twilight-ster vallen? Hij is zeker niet de eerste celeb bij wie de vrouwen aan zijn voeten liggen…

Celebs
Beroemdheden hebben altijd al een speciaal plekje in ons hart. Wanneer je een celeb daadwerkelijk probeert te veroveren, gaat er iets fout. Als je jouw fantasieën niet meer kunt onderscheiden van de werkelijkheid, of alleen nog maar aan hem denkt, wordt het in je hoofd één grote warboel. Hoe houd je jouw gevoelens onder controle?

Jaloezie
Jouw celebrity-crush hoeft geen bedreiging te vormen voor je relatie. Je kunt wel in de problemen raken als je bijvoorbeeld jouw ex gaat vergelijken met die super sexy beroemdheid, zoals Robert Pattinson. Je partner zal zeker jaloers zijn als hij ontdekt dat jij andere mooie mannen met elkaar vergelijkt. Een celeb kan niet bij je langskomen, maar je ex wel.

Vergelijking
Idoliseren betekent dat je iemand aanbidt. Je vergelijkt je partner bijvoorbeeld met jouw idool, wat niet veel goeds betekent voor je relatie. Het is oneerlijk om van je partner te verwachten dat hij net zo ‘perfect’ is als een celeb. Je bent tenslotte wel verliefd op je partner geworden.

Perfecte plaatje
Als iemand alleen maar lijkt op je favoriete beroemdheid, hoeft dat nog niet te zeggen dat diegene voor jou gemaakt is. Je moet iemand beter leren kennen om daar een oordeel over te vellen. Sommige mensen gebruiken hun celebrity-crush ter vervanging van een echte relatie. Zij kunnen in hun ogen niemand vinden die past in hun perfecte plaatje.

Realiteit verliezen
In sommige gevallen laten mensen zich zo ver meeslepen door hun gevoelens, dat ze overhaaste beslissingen nemen. Ze trouwen, in het gekste geval, na een paar afspraakjes al met een look-a-like van hun idool.

Houd dus altijd jouw gevoelens onder controle. Die celeb is waarschijnlijk niet zo perfect als jij denkt.