Verras je Valentijn binnen 10 minuten

Valentijn

Valentijn komt eraan en dat betekent: tijd om te brainstormen over dé ultieme verrassing voor je vent. Lastig, want hoe goed je hem ook kent, een perfect cadeau schud je niet zomaar uit je mouw.

Tot nu! Want op KaartWereld.nl stel je binnen 10 minuten een persoonlijke, grappige, liefdevolle en onvergetelijke verrassing samen door de volgende stappen te doorlopen:

1. Kies je kaartKaart

Met een persoonlijk kaartje geef je nét een beetje extra aandacht aan hem, dan wanneer je een standaard exemplaar uit de rekken plukt. In het assortiment Valentijnskaarten vind je honderden kaartjes met verschillende ontwerpen. Jij gaat natuurlijk voor het zoetste ontwerp. Ook kun je een foto van jou en je grote liefde gebruiken om je kaart mee te ontwerpen. Een persoonlijk cadeau: check!

2. Maak je verrassing nóg persoonlijker

Een kaart is natuurlijk geen Valentijnskaart zonder persoonlijke en liefdevolle boodschap. Stort je hart uit en laat blijken waarom je zo gek bent op hem. In het online bewerkingsprogramma van KaartWereld.nl voeg je gemakkelijk tekst en figuren zoals hartjes en bijvoorbeeld liefdesslingers toe aan je ontwerp. Voeg de naam van je geliefde toe en versier je kaart verder naar eigen smaak.

Ballon
3. Voeg een cadeau toe

Een kleinigheidje of een groot cadeau: wat is hij waard? Het cadeau-assortiment van KaartWereld.nl bevat cadeaus voor iedereen. Ga bijvoorbeeld voor Happy Socks, een heerlijke fles wijn of een bierpakket. Een ballon versturen is ook erg populair. Kies uit Minions, kusjes, hartjes en nog veel meer!

 

Als je zijn perfecte verrassing hebt samengesteld, leg je deze in de winkelwagen. Nadat de bestelling is afgerond, wordt je bestelling direct in productie genomen en zo snel mogelijk verstuurd. Op werkdagen vóór 19:00 besteld, betekent dezelfde dag nog verstuurd!

Stel dus gemakkelijk en snel een bijzondere verrassing samen op KaartWereld.nl en maak deze Valentijnsdag bijzonder!

Beeld: iStock