Verras met DIY Valentijnscadeaus!

Het is niet belangrijk hoe duur het cadeau is dat je aan hem geeft voor Valentijn, als de verrassing maar origineel en persoonlijk is. Laat zien dat je weet wat hij belangrijk vindt en verras hem met een origineel cadeau.

Bron: diyandcraftsyou.com

1. Een traditioneel ontbijtje op bed

Valentijnsdag valt dit jaar op een zondag. Dit maakt het de ideale dag om een verrassingsontbijtje klaar te maken. Een heerlijke smoothie, lekkere broodjes, vers fruit en een gebakken eitje. Als je echt je best wil doen, bak je het eitje of een pannenkoekje in de vorm van een hart. Liefde gaat immers door de maag!

2. Een hart van jullie mooiste foto’s samen!

Herinneringen zijn ook altijd een goed cadeau. Laat je mooiste herinneringen, bijvoorbeeld bij Webprint.nl, online ontwikkelen en hang meerdere foto’s in een hartvorm op. Dat weekendje weg naar Parijs, jullie eerste jubileum of dat onvergetelijke feestje samen. Alle prachtige herinneringen in één overzicht aan de muur!

3. Maak je eigen valentijnskaart

De échte creatieveling die iets speciaals wil doen voor Valentijn maakt een eigen valentijnskaart. Kies een exclusieve papiersoort, voeg een roos toe, kies een speciale envelop, voeg glitters of hartjes toe, verstuur een klein zakje zuurhartjes bij je kaart, kies een mooie quote voor op je kaart, gebruik foto’s van jullie samen… En bekijk Pinterest voor nog meer ideeën.

Ballon2
Bron: Balloontime.com

4. Heliumballonnen in de slaapkamer

Hoeveel redenen heb jij om van iemand te houden? Print je foto’s uit als polaroid en schrijf op elke Polaprint waarom jouw Valentijn zo geweldig is! Hang de foto’s op aan heliumballonnen en vul de slaapkamer met redenen waarom je van iemand houdt.

Beeld: iStock.com