Dit zijn de verschillen tussen seks met een man of vrouw vrouwen volgens biseksuelen

lesbisch

Als je sekspartners altijd van hetzelfde geslacht zijn geweest vraag je je misschien weleens af hoe het zou zijn om het bed in te duiken met iemand van de andere sekse. Is seks met een man heel anders dan met een vrouw? Biseksuelen doen een boekje open.

Of mannen en vrouwen afkomstig zijn van verschillende planeten? Volgens de biseksuele gebruikers op Reddit wel, of in ieder geval als het om seks gaat. Op de website vertellen zij over hun ervaringen tussen de lakens met hun mannelijke en vrouwelijke (ex-)partners.

Meer variatie

Vrouwen tonen in bed meer emoties dan mannen, zo vertellen de gebruikers. Daarnaast zou lesbian sex gevarieerder zijn en langer duren. Ook zouden veel vrouwen in zijn voor geknuffel tussendoor, terwijl het bij mannen meer draait om ‘de daad’. Vrouwen zouden bovendien minder climax orientated zijn.

Ook het zoenen voelt anders: een kus met twee vrouwen zou een stuk softer zijn. Niet alleen omdat vrouwen rustiger bewegen, maar ook omdat hun lipper zachter zijn.

Bron Reddit | Beeld Shutterstock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.