Een vibrator zonder poespas

Toe aan wat reuring in de slaapkamer? VIVA biedt een helpende hand en test elke twee weken een sexspeeltje uit. Deze keer: een fijne roze rakker en een vinger ‘massager’. Spicy!

Wat: The Tundra Swan Vibrator
Prijs: € 69,99
Waar: via Pabo.nl/VIVA
Eerste indruk
Een prachtige roze rakker, die goed in de hand ligt. Uitgevoerd in een soort mat rubber, slank als een slang, ligt goed in de hand. Less is more, moeten de designers gedacht hebben en dat heeft een beauty van een vibrator opgeleverd. En je laadt ’m op als je telefoon: met een adapter.
Wat belooft het?
‘De Tundra Swan heeft een tril-unit in de kop en een in de staart. Je kunt de uitwendige erogene zone stimuleren, maar deze naadloze vibrator is ook in zijn geheel in te brengen,’ zegt de site. ‘Wordt geleverd met een wereldwijd passende stekkercombinatie.’
Wat doet het?
Roze rakker en VIVA’s testpersoon moeten een beetje aan elkaar wennen. Een vibrator zonder poespas is anders dan de enorme stellages met knotsen van batterijen die ze gewend is. Maar het ijs is sneller gebroken dan gedacht. Om to the point te komen: roze rakker doet z’n werk, er ontstaat zowaar een vriendschap. Al blijft het wel allemaal om de buitenkant draaien, maar dat is niet erg: oppervlakkige contacten moeten er ook zijn.

Eindoordeel: ♥♥♥♥*

Wat: KEY – Aries Finger Massager
Prijs: € 24,99
Waar: via Pabo.nl/VIVA
Eerste indruk
Leuke vorm, ligt goed in de hand, voelt zacht en prettig aan. Ondanks dat ik een creatieve geest bezit, is het wel even puzzelen: hoe krijg ik ’m aan de praat? Bij gebrek aan handleiding begint mijn mannelijke wederhelft meteen het object te onderzoeken, en jawel, de vingermassager springt aan.
Wat belooft het?
‘The KEY is in your hands. KEY welcomes you to a world of greater pleasure with toys that feel more effortless, powerful and sensual than ever before.’ Nogal vaag, dus. Ik ben te nuchter voor al die bijvoeglijke naamwoorden in de omschrijving. Bij mij zou volstaan: trilt in drie standen, masseert het lichaam, best lekker.
Wat doet het?
Het voelt op sommige plekken prettig en opwindend, dus wellicht komt hij nog eens uit z’n doos. Maar more powerful and sensual voel ik me nou ook weer niet.

Eindoordeel: ♥ ♥ ♥

♥ Mwuah
♥ ♥ Oja
♥ ♥ ♥ Jaaa
♥ ♥ ♥ ♥ JA! JA!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Oh. My. God.