Vibrerend vrijen

geroosterde venkel

Als er iets tussen jou en je partner mag komen, dan is het dit ondeugende vibrerende slipje wel. Het vibrerende slipje voor koppels kan namelijk worden gedragen tijdens het vrijen!

FixSation is een heerlijke combinatie van een kanten slipje en een luxe clitoris massager in één. De slip draag je op de heupen en de vibrator schuif je precies rond de clitoris. Het ergonomische design doet de rest van het werk. Door de druk tussen jullie lichamen zorgt de vibrator voor stimulatie van de clitoris. Wanneer je partner met zijn gewicht tegen de massager aandrukt, zul jij de trillingen nog intenser op je clitoris voelen voor ultieme sensaties.

Kortom, een sexy slipje om samen spannend mee te experimenteren! Het slipje kan natuurlijk ook lekker stiekem gedragen worden, wanneer je partner even de deur uit is.

Extra informatie: het vibrerende slipje voor koppels wordt geleverd in een luxe doosje met satijnen opbergzakje. In de doos bevindt zich ook een handige gebruiksaanwijzing en een USB-oplader. Wil je een extra slipje? Dan kun je ze ook los kopen.