VIDEO: Hoe zit het nou met seks tijdens de zwangerschap?

Terwijl iedereen je feliciteert met je zwangerschap, blijft het onderwerp ‘seks tijdens de zwangerschap’ een taboe. Want wat is eigenlijk de invloed van een zwangerschap op je seksleven? Nu je lichaam verandert, moet vast ook de intimiteit veranderen. Toch?

We verklappen alvast: seks tijdens de zwangerschap kan gewoon.  Check de video!

Wie zijn de Seksuologen met Twee?

Anne en Leila zijn twee Brabantse meisjes met een missie! Ze willen taboes rondom seksualiteit de wereld uit helpen en het gesprek daaromheen openen. Via hun Instagrampagina @seksuologenmettwee proberen ze op een laagdrempelige wijze met een tikkeltje humor, een wetenschappelijke achtergrond en een eerlijke visie deze taboes bespreekbaar te maken. Voor VIVA geven ze iedere week antwoord op een seksgerelateerde vraag.

Heb je ook een vraag voor Anne en Leila? Mail dan naar redactie@viva.nl o.v.v. ‘Serieus Genomen’.

VIDEO: Sanne Bakker
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.