Vier je relatie!

geroosterde venkel

Verliefde vieringen
Toen je net verkering kreeg dacht je dat het nooit zou gebeuren. Je besteedde destijds uren aan het vinden van het juiste cadeau en het juiste uitje. Je zat nachten in bed met pen en papier om het perfecte gedicht in elkaar te zetten. Alles om jouw geliefde te tonen hoeveel je van hem houdt.

Welke viering?
Aan het begin vierden jullie elke maand dat jullie bij elkaar waren. Dat ebde met de tijd langzaam weg, waarop het elk half jaar werd gevierd. Nu lijkt zelfs de jaarlijkse viering in het gedrang komen te staan.

Al die energie en creativiteit lijkt langzaam uit je lichaam te zijn gestroomd. Dus nu loop je niet meer twee weken van tevoren in de stad op zoek naar een geschikt cadeau. En ook geen week. Een dag lijkt eerder in de goede richting te komen. Je bent er niet meer zo mee bezig; alles is normaal geworden. Jullie houden van elkaar en hebben het goed samen. Geen veroveringsdrang meer.

Wake up!
Wat nou normaal? Er gaan tegenwoordig zoveel stellen uit elkaar na het jaren ‘het goed samen te hebben gehad’! Bedenk hoe leuk en opwindend al die uitjes waren. Hoe leuk het was om je vriend te verrassen door de badkamer romantisch aan te kleden en jezelf romantisch te ontkleden. En hoe blij en verliefd hij naar je keek toen hij binnenkwam. Zulke avonden moeten juist worden georganiseerd wanneer je langer bij elkaar bent. Want het is toch geweldig dat jij en je partner al zolang van elkaar houden? Sta daar bij stil en waardeer jullie relatie. Bestempel het niet als normaal. En het hebben van kinderen is geen reden om niet meer bij jullie liefde stil te staan.

Tips om je relatie te vieren
Vrouwonline heeft een aantal ideeën op een rij gezet die je kunt doen voor je vriend. Het hebben van kinderen is geen excuus, want deze tips zijn ook prima te realiseren als je kinderen hebt. En nee, geef ook niet als excuus dat je vriend nooit iets doet voor jou. Als jij het goede voorbeeld geeft, zal hij ook volgen.

Tip 1: Romantische wandeling
Geen telefoon, televisie of computer. Geen rumoer die jullie aandacht van elkaar kan afhalen. Samen in de natuur, genieten van elkaar en de schoonheid van het bos of het park. In de zomermaanden is het heerlijk om in het bos of het park te gaan picknicken. Een wijntje, stokbroodje, wat hapjes en een picknickkleed is voldoende voor een leuke picknick. In de winter kun je warme chocomelk drinken bij een café in de buurt.
Tip: Bij Wassenaar is het Koninklijke Landgoed De Horsten. Het is een prachtig landgoed waar je hele mooie wandelingen kunt maken. Er is ook een berg bezaaid met planten waar je door middel van een klein paadje, op kunt klimmen. Bovenop die berg staat een klein huisje met een bankje, waar je een prachtig uitzicht hebt over het park. Daar picknicken is super romantisch! Ook romantisch is het theehuisje dat op het landgoed staat. Het theehuisje lijkt net weggelopen te zijn uit een sprookje.


Tip 2: Sexy schoon
Romantisch kan het thuis ook zijn. Tover je badkamer om tot romantisch waspaleisje. Het enige wat je nodig hebt zijn kaarsen, een fles wijn en glazen, bonbons, badolie, rozenblaadjes en een lekker muziekje. Leg rozenblaadjes van de voordeur tot het bad, zodat je vriend bij thuiskomst de rozenblaadjes kan volgen. Jij zit zelf al in bad te wachten op zijn komst. Hij zal zeker weten blij verrast zijn! Na de badpartij kun je je vriend ook nog een massage op bed geven.
Tip: Doe dit niet wanneer je vriend van werk komt en nog niets heeft gegeten. Een man die honger heeft, denkt alleen aan eten.
Foto: Sexy pakketje met allerlei spulletjes die je bij deze tip zeker nodig hebt! Voor € 34,50 van jou.

Tip 3: Lief kaartje
Ben jij de eerste die ’s ochtends van huis weggaat? Laat dan een briefje achter voor je vriend. Schrijf er wat liefs op, bijvoorbeeld dat je van hem houdt en dat je hoopt dat hij een fijne dag heeft. Zoiets kleins kan je vriend al een fijn gevoel geven. Het gaat erom dat je de tijd hebt genomen om wat voor hem op te schrijven. Je kunt ook een kaartje op de post doen voor je partner, met daarin een uitnodiging voor een romantisch dagje uit. Hallmark of kaartje2go hebben leuke kaartjes die je online kunt versturen. Je kunt dan bijvoorbeeld tip 1 en tip 2 organiseren.

Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die je voor je vriend kunt doen. Maar misschien helpen deze tips jou om dat vuurtje weer aan te laten wakkeren. Dat vuurtje van passie en enthousiasme, waarin niets te veel is en originaliteit een bodemloze put.