Met deze vier tips stop je de sekssleur

Als je niet uitkijkt, ligt bij een langere relatie de gevreesde sekssleur op de loer. En bovendien: leuker en lekkerder mag toch altijd? Vier tips om het spannend te houden.

De Guerillamethode

In den beginne deed je het gewoon daar waar je het deed. Of dat nou op de bank, onder de tafel, in een openbaar toilet op een festival of naast het bed was. Maar dierlijke lusten laten zich belachelijk makkelijk reguleren, en voor je het weet, doe je het alleen nog in bed op zaterdagochtend, half tien. Gelukkig laten routines zich ook belachelijk makkelijk doorbreken met de Guerilla-methode. Ofwel: bespring je geliefde 
eens, zomaar, uit het niets. Of dat nou op de bank, onder de tafel, in een openbaar toilet op een festival of naast het bed is. Het werkt.

Kijk!

Seksuologen beschouwen het als de essentie van intimiteit: elkaar simpelweg aankijken. Tijdens de penetratie, tijdens een orgasme: zodra er ogen bij komen kijken, worden er hormonen aangemaakt die liefde en verbondenheid aanwakkeren. En dan zie je letterlijk dat seks eigenlijk heel simpel is.

De Penetratiestop

Dit is een beproefde methode uit de hoge hoed van seksuoloog Eva Broomans, en niet zonder reden: een penetratiestop bevordert de bedcreativiteit enorm. Dus voor de penetratiegerichte koppels onder ons: spreek eens samen af dat het een maand gewoon niet mág. 
Het vergt wat discipline en doorzettingsvermogen, maar hé, zo is het (seks)leven nu eenmaal. En na die maand kunnen we een paar garanties geven: 
• Je kent je lichaam beter 
• Je kent zijn lichaam beter 
• Je hebt een intiemer en 
communicatief beter seksleven.

Zoek het Million Dollar Point

Dames van plezier kennen deze truc al heel lang en gebruiken het Million Dollar Point als vorm van klantenbinding: mannen komen er namelijk minstens drie keer lekkerder van klaar. De spot bevindt zich tussen de aanhechting van de zak en de anus, en het staat of valt met timing. Als je erop drukt, net voor of tijdens zijn orgasme, stop je de ejaculatie per direct zodra je weer loslaat. Zo kun je het een paar keer uitstellen. En áls hij dan komt, komt hij als nooit tevoren. Kortom: ga op miljoenenjacht.

 

Beeld: iStock