Vind je droomman in 2013

geroosterde venkel

Velen zijn het jaar begonnen met goede voornemens. De singles onder ons hopen misschien eindelijk hun prins op het witte paard te vinden. Goed nieuws: er lopen genoeg leuke, beschikbare mannen rond. De vraag is alleen waar je ze vindt.
Je komt ze in ieder geval niet tegen als je thuis op de bank zit. Dus ga erop uit en vind die droomman! Hieronder 5 plekken waar je hem tegen kunt komen:

1. De bus of trein
Ga je ‘s ochtends meestal met de auto naar je werk? Dan blijft het vaak bij een beetje fileflirten. Maar in de bus of trein maak je veel sneller een praatje met die cutie tegenover je. Dus verruil die auto voor het OV en verbaas je over alle leuke mannen in pak. Ook nog eens beter voor het milieu!

2. Sportwedstrijden
Misschien ben je zelf niet zo’n sportfanaat. Toch is het handig om je in het nieuwe jaar wat meer in de sportwereld te begeven. Ga bijvoorbeeld eens bij de voetbalwedstrijd van je neefje kijken. Grote kans dat er een leuke single man langs de lijn staat, die wel wat gezelschap kan gebruiken.

3. De supermarkt
Toegegeven, de Albert Heijn is nou niet de meest spannende plek ter wereld. Toch is de supermarkt een uitstekende ontmoetingsplek voor singles. Iedereen heeft zijn dagelijkse boodschappen nodig, dus ook die leuke single mannen. Kijk vervolgens dus goed om je heen, in plaats van op je boodschappenlijstje. Tip: werp een subtiele blik in zijn mandje. Zo zie je al snel of hij voor één of twee kookt!

4. De sportschool
Veel vrouwen lopen af en toe een rondje hard in het park. Niks mis mee, maar tegen de tijd dat je die ene leuke man ziet langsrennen, is hij er alweer vandoor. Het is dan ook slimmer om in de sportschool te gaan sporten. Want zeg nou zelf: een uur lang die goddelijke man bewonderen is niet verkeerd, toch? Zorg er wel voor dat je niet in je oude baggy joggingbroek loopt, maar trek je een leuke, hippe sportoutfit aan. Succes gegarandeerd.

5. Online
Vroeger was internetdaten een beetje not done, maar anno 2013 is het hartstikke populair. Uit recent onderzoek blijkt zelfs dat één op de vijf relaties in Nederland ontstaat via online dating. Tegenwoordig kun je uit talloze sites kiezen. Dus maak een profiel aan, upload je leukste foto en ga op zoek naar een match!

Bronnen: www.lhj.com, www.nsmbl.nl en www.allwomenstalk.com