Viva gaat vreemd

Vreemdgaan. We hebben er allemaal wel een mening over. Voor de meesten is het een absolute no-go area, terwijl anderen er juist ruimdenkend tegenover staan. Vreemdgaan blijft altijd een onderwerp dat de gemoederen bezighoudt, al is het alleen al omdat er over geen ander onderwerp zoveel gelogen wordt.

Hoe dan ook: als je een vaste relatie hebt ligt de kans tussen de 40 en 76 % dat je ooit met overspel te maken krijgt, blijkt uit een onderzoek van Durex.

Dossier vreemdgaan
Reden genoeg dus voor Viva om eens goed vreemd te gaan. En dat doen we volgende maand in week 12. In deze speciale editie vind je alles wat je wel en niet wilde weten over vreemdgaan. Voor de duidelijkheid: Viva oordeelt niet of moedigt aan, maar onderzoekt de ins & outs van fenomeen.

Viva & Secondlove
En om echt in het hoofd van de vreemdgaande mannen en vrouwen te kruipen, hebben we in samenwerking met Secondlove.nl een online enquête opgesteld. Want hoe lang gaan ze vreemd, waar, met wie en vooral: waarom? Bij Secondlove.nl vonden we een perfect platform om onze enquête te plaatsen, omdat mannen en vrouwen die daar een profiel hebben op zoek zijn naar, je raadt het al, een tweede liefde.

Sleur en dan…?
Want hoe blij je ook met elkaar bent, na een aantal jaar kan de sleur de overhand krijgen, en lijkt de passie ver weg. Op Secondlove.nl kun je in contact komen met mensen die precies hetzelfde meemaken als jij. Je kunt zelf bepalen hoe ver je wil gaan: blijft het bij mailen, een luisterend oor, wordt het een date of een affaire? In verband met de samenwerking met Viva biedt Secondlove.nl tijdelijk aan alle vrouwen een gratis lidmaatschap van drie maanden t.w.v. €89,85. Zo kun je, ook al vind je het niets en ben je alleen nieuwsgierig, toch eens rustig rondkijken. En als je er dan toch bent, vul dan de enquête ook even in.

De uitslag laat nog heel even op zich wachten, maar het kan bijna niet anders dan dat er een aantal héél verrassende antwoorden uit voort zullen komen! Stay tuned!

CC foto: margolove