VIVA onderzoekt: dít is wat single mannen willen!

Single mannen

Single mannen, wat willen ze nou eigenlijk? Het blijft een vraagstuk waar we ons al decennia over buigen en nog steeds niet helemaal het correcte antwoord voor weten. Tijd om het de mannen zelf te vragen: VIVA deed onderzoek naar de wensen van 1.400 single mannen.

Eisenlijstje

Ten eerste, dames, dienen we ons onafhankelijk op te stellen, aldus zo’n 70% van de ondervraagden. En naast het feit dat we onze eigen boontjes doppen, zou het ook een fijne bijkomstigheid zijn als we lief en zorgzaam (48%), slim en ondernemend (27%), bijdehand en assertief (15%) en sportief (10%). Tuurlijk. Doen we. Anders nog iets?

Lichaam

Bang voor een rolletje hier of daar? No worries. Maar liefst 78% van de single mannen heeft liever iets vast te pakken. Volle ronde billen en pronte trotse borsten zijn hierbij veel gehoorde termen en zelfs een romig buikje is hier en daar gewenst (yes!). Daarbij tuurt 40% van de heren gelijk naar onze billen en borsten en daarná pas in onze ogen. Boys will be boys, zullen we maar zeggen…

Date

Tijdens de date moet je je aan een aantal regels houden: zo vindt 42% van de ondervraagde mannen dat de dame gewoon de helft mee kan betalen bij het afrekenen. En laat de rekening niet al te hoog worden aan alcoholische consumpties, want ladderzat worden doe je maar met je vriendinnen. Is de date tot een einde gekomen? Dan sluit 30% van de heren deze avond het liefst af met een zoen, sex én een nieuwe afspraak. Oh ja, en als jij de volgende dag degene bent die als eerste een appje stuurt, vindt 71% dat tof!

VIVA’s Michelle en Tom van MENTODAY.nl bespraken enkele onderzoeksresultaten met elkaar. Bekijk de video hier!

Meer onderzoeksresultaten lees je deze week in VIVA 07, nu in de winkel!