VIVA test: pittige wasknijpers en een libido-versterkend goedje

Toe aan een oppepper in de slaapkamer? VIVA test om de twee weken sexy spul voor je uit. Deze keer: vibrerende tepelknijpers en een stimulerend voedselsupplement…

Wat: Nipple Twitterzz
Prijs:
€ 19,90
Waar: via pabo.nl
Eerste indruk?
“Deze roze tepelknijpers on batteries lijken onschuldige wasknijpers, die bij een wasplankje uit de speelgoedwinkel zijn bijgeleverd. Bonus: ze vibreren. Maar niet voortdurend. Met één druk op de knop kun je een pulse afgeven. Ik probeer er een op mijn oorlel, en schrik van het gemene trilstootje.”

Wat belooft het?
“Op de verpakking staat niet meer dan de steekwoorden: ‘pink power’, ‘draadloos’, ‘verstelbaar’, ‘zachte coating’ en ‘perfecte grip’. Ik ben een bondage-nitwit, maar snap het idee achter de stevige tietenkneep wel. Dus: klemt u maar!”

Wat doet het?
“Joehoe, uiteindelijk kneep ik ̓m toch een beetje. Zou ̓t pijn doen? Maar als ze halverwege de wedstrijd op gaan, blijkt zowel de druk als tril supersoft. Geile aanblik dan? Nah, eerder lollig, door het forse formaat van de klemmers (5,5 centimeter) op de cup-B-borstjes. Wel zijn de Twitterzz een functioneel opstapje, en een manier om de bedpartners smaak te checken. Misschien ga ik toch wat maar wat meer doen op tepelverwennersgebied. Op internet kom ik zwaar en aanschroefbaar hang- en sluitwerk tegen. Ik zoek door naar iets verfijnders, met cute strikje of zwart pomponnetje.”

Eindoordeel: ♥♥

Wat: Stimul8 Spanish Intimacy Drops
Prijs: € 9,99
Waar: via pabo.nl
Eerste indruk
Een strak doosje met daarin een flesje dat eruitziet alsof het rechtstreeks uit de apotheek komt. De gebruiksaanwijzing beschrijft duidelijk dat je de dagelijkse dosis van 3 ml níet mag overschrijden.

Wat belooft het?
‘Voedingssupplement, samengesteld ter bevordering van het verlangen naar intimiteit. De uitgebalanceerde vitamines in Spanish Intimacy Drops versterken het libido en brengen de stofwisseling in een optimale conditie. Wil jij de natuur een handje helpen, kies dan voor Spanish Intimacy Drops van het merk Stimul8,’ aldus pabo.nl.

Wat doet het?
Een versterkt libido én een goede stofwisseling, wie wil dat nou niet? Hoopvol druppelde ik de vloeistof onder mijn tong. Ten eerste, de smaak. Dat weeïge zorgde er niet bepaald voor dat ik in de zogeheten mood kwam. Maar na een halfuurtje begon het downstairs toch wel te kriebelen en we gingen aan de slag. Tijdens de ‘evaluatie’ waren m’n lief en ik het erover eens: het intensere gevoel en de talloze orgasmes zijn uitgebleven. Maar wie weet: we gaan het de komende week nog een paar keer een kans geven. Ze zeggen dat drie keer scheepsrecht is, toch?

Eindoordeel: ♥ ♥

© beeld: Shutterstock