Voel de muziek in je vibrator

geroosterde venkel

Als je een liefhebber bent van muziek, dan is deze sexy gadget echt iets voor jou. Om erachter te komen hoe ondeugend jouw persoonlijke afspeellijst werkelijk is, kun je deze leuke vibrator op je muziekspeler aansluiten en fysiek heerlijk genieten van de kracht van jouw muziek.

De ondeugende Naughtibod-vibrator heeft een muziekmodus en een handmatige modus. In de muziekmodus trilt de vibrator op het ritme van je muziek. De vibratie wordt sterker wanneer het volume van de muziek verder open wordt gezet.

De Naughtibod-vibrator kan op vanalles worden aangesloten met een 3,5MM jack-aansluiting. Wees lekker creatief en ontdek de sexy mogelijkheden van je iPod, iPhone, mp3-speler, smartphone en zelfs van een gitaar, laptop of microfoon! Het is ook mogelijk de Naughtibod te gebruiken als standaard vibrator. In de handmatige modus kan je zelf schakelen door 7 krachtige programma’s.

De vibo wordt geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing, zacht opbergzakje en een kabeltje met drie splitters voor de verschillende aansluitingen.

Profiteer van Willie’s aanbod van de week: de Naughtibod is nu verkrijgbaar met 50% korting voor maar € 29,95.